lördag 8 augusti 2020

Fontänorgasm

Jag tror jag fått det tidigare nån enstaka gång, men är inte helt säker. Ibland är man ju liksom bara väldigt våt och det plaskar en hel del.

Men helt nytt för mig den här gången är att vi nyligen köpte en leksak som jag nämnde för ett tag sedan. Jag och killen provade den tillsammans, vilket var spännande och lite nervöst. Det var skönt och jag fick orgasm, även om jag inte var helt såld på leksaken efter första försöket.

Men sen beslöt jag mig för att provade den på egen hand senare samma dag. Det slutade med att jag blötte jag ner sängen.

Jag var inte alls beredd den gången. Så andra gången jag provade så la jag ut en handduk först. Det var inte direkt fontän så att det sprutade, men det blev återigen helt varmt och blött och rann liksom ur mig när jag fick orgasm.

Som sagt, helt nytt för mig. Så har bara hunnit prova en gång efter den där första "olyckan" eller vad man ska kalla det.7 kommentarer:

 1. Är det din womanizer du har fått och provat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är en Satisfyer som jag köpte för ett tag sedan.

   Radera
 2. Kan du inte köra på igen och lägga upp film bild... vill se din blöta fitta����

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske det ;) Provat tillsammans med killen på nytt, men då lyckades jag inte få en sån orgasm. Blev "bara" vanlig orgasm.

   Radera
 3. Ja fram med kameran och slappna av....

  SvaraRadera