torsdag 2 juli 2020

Fasthållen om fotlederna

Det är alltid kul att utforska nya saker när det handlar om sex. Däremot så har jag en del erfarenhet på området och har väl hunnit bocka av några saker på att göra-listan.

När man var riktigt ung och oerfaren så var det sånt som att tappa oskulden, olika sexställningar som missinären, rida, doggy. Att suga av en kille kommer jag ihåg var pirrigt. 

Inte för att skryta, men just det senare tycker jag att jag blivit riktigt bra på. Måste vara efter all träning ;)

I och med att jag blev mer erfaren så kommer man ju på andra saker man vill prova. Vissa saker rör ju sig nånstans mellan fantasi och verklighet. Inte allt man kanske vill göra på riktigt.

Hur är det att svälja killens sats, bli smekt analt, smisk och så vidare. Många saker har jag hunnit prova på.

Men här om dagen upptäckte jag en ny grej. Kanske inget märkvärdigt, men det gav i alla fall mig det där lilla extra och satte igång fantasierna och resulterade i en härlig orgasm.

Vi hade sex och jag red honom. Blev tillslut att jag la mig ner över honom och var nära honom på det sättet. Samtidigt som hans händer undersökte min kropp. Något jag uppskattar och gillar.

Men så fattade han tag i min fotleder och höll fast mig och böjde ihop mina ben. Jag var i ett fast grepp, men kunde ändå fortsätta röra mig.

Kombinationen av att jag fick rida honom annorlunda och känslan av att vara fasthållen gjorde att känslan och fantasierna skenade iväg.

Att vara fasthållen är en pirrig känsla. Liksom vara undergiven, fast den här gången var jag ändå ovanpå honom.

Var det han eller var det nån "mer" där som höll fast mig? Kanske en eller två killar som såg på och höll fast mina fotleder på det sättet.

I den ställningen och med det greppet han hade om mig så fortsatte jag att rida och låta fitta glida fram och tillbaka tills orgasmen sköljde över mig.

Så en sån enkel sak kan skapa något nytt och locka fram snuskiga fantasier.


5 kommentarer:

 1. Har du prövat att ta din kille med en strapon nån gång? Min flickvän säger att hon vill testa på mig. Men vet inte om jag törs. Sägs dock ska vara rätt nice ju.

  SvaraRadera
 2. Alltså jag måste säga att jag har ett stort sug efter att få knulla dig mail 332hawk@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör tyvärr inget sånt, utan det är trosor och foto som gäller.

   Radera