lördag 6 februari 2021

Bloggföljare visar sin uppskattning

I samband med ett inlägg för några dagar sedan där jag visade upp mig med mina trosor med texten Fuck Me skrivet i rosa så fick jag ett filmklipp skickat till mig från en bloggföljare.

Det jag gillar lite extra är att jag ser att han runkar till mig i bakgrunden.Det gör att filmklippet liksom ger en helt annan innebörd - att han runkar till/för mig. Dock är jag nyfiken på om han sprutade med mig i tankarna. Det hade jag gärna också sett i filmklippet.

Det är faktiskt inte så ofta som man kanske kan tro, som jag får bilder eller filmklipp från bloggföljare. Men då och då får jag något snuskigt i inkorgen.

Ett helt slumpmässigt filmklipp där någon runkar är inte så spännande. Det måste finnas nån historia bakom eller att jag får se lite mer för att det ska fånga mitt intresse.

Många filmklipp och bilder visar jag ju inte här på bloggen. Det är snarare om den som skickat den säger att jag får visa den eller till och med frågar om jag inte kan visa den på bloggen.

En favorit är när jag använt ett par trosor och skickat iväg dom. Sen så kommer det ett filmklipp där jag får se hur grenen på mina trosor blir fyllda med sperma. Just där min våta fitta har legat och gnitit mot. Det är en pirrig känsla och den typen av filmklipp gillar jag verkligen.


7 kommentarer:

 1. Jag har själv sprutat till flera av dina bilder och berättelser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm och det gör att det pirrar till nere mellan mina ben att veta att ni gör det till mina bilder och det jag berättar för er.

   Radera
 2. Dina berättelser är lika upphetsande som porr ju!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilder, filmklipp, texter om fantasier om upplevda händelser - allt har ju sin egen charm.

   Radera
 3. Du kanske har svarat förut. Men vilket är ditt favoritställe att få sperman sprutad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså jag tycker om att se när killen sprutar så gärna över brösten och magen, men jag låter han ibland komma i munnen eller mitt ansikte också för den delen.

   Radera
  2. Ja jag älskar att spruta på brösten ju. Mitt favoritställe. Men är flexibel så kan gärna komma på andra ställen med.

   Radera