onsdag 10 augusti 2022

Rum med vuxentema

Olika miljöer och själva situationen kan vara A och O när det handlar om att bli kåt och verkligen få ut det där extra när det handlar om något sexuellt.

Att känna sig sexig i ett set med nya underkläder eller höra killen viska något snuskigt i mitt öra. Men även miljön kan ha stor påverkan. Dom gånger vi rest har vi många gånger passat på att fotografera på hotellrummet. 

Ett nytt rum att utforska med nya möjligheter. Det enklaste - att det står en ny säng där - kan vara mer än tillräckligt för att jag ska gå igång lite extra. Men vi brukar också passa på att prova på annat som finns på hotellrummet. Ett skrivbord som står mot en vägg, en fotölj som står vid ett fönster eller utforska badrummet lite extra.

Jag har många minnen från hotellrum och mycket finns även förevigat bland mina bildserier. Jag kom dock att börja tänka på om det inte finns något utöver det vanliga. Har sett att det finns utomlands fetish hotels eller fetish rum man kan hyra.

Det kan vara hotell som har ett något mer barnförbjudet tema. Ibland skiljer sig rummen åt och har olika teman. Många gånger tycks det finnas en koppling mot BDSM, men hittade några exempel på andra typer av rum som exempelvis filmstjärna, gammeldags klassrum, rosa prinsessdrömmar, läkar-/gynmottagning med mera. 

Jag hittar dock inget i Sverige. Är det någon som har något tips? Kanske finns något i Stockholm?

Av det jag hittade utomlands så har det mesta en koppling mot BDSM och det är så klart lockande. Såg en del spännande bockar och anordningar på några av bilderna och stämningen gör mycket.4 kommentarer:

 1. Det finns sjukt många roliga sexnoveller i Japan! Kolla upp, det rekommenderas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hotell menar du. Jag får söka och se om jag hittar något. Sen återstår ju bara problemet att det är rätt långt att åka förbi Japan :)

   Radera
 2. Det är ju alltid speciellt på något sätt att bo på hotell. Upphetsande och ett långt förspel då man bokat sedan innan och man vet ju vad som brukar bli när man bor på hotell.
  Bodde på ett hotell på våning 12 som hade fönster från golv till tak. Riktigt upphettsande att där hon står på alla fyra med händerna mot fönstret knulla henne bakifrån tills hon kom och sen gick hon mer på knä och tog min sats i munnen.
  Kram Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade liknande på ett hotell i Stockholm. Stora fönster så man såg ut på allt nedanför. Vågade ta några bilder när jag stod i fönstret lättklädd och naken.

   Radera