söndag 14 augusti 2022

Naked attraction

Såg på tv-programmet Naked Attraction som det varit en del reklam om. Programmet bygger på att fem personer står helt nakna i varsin glasbur samt att programledaren och en person står utanför. Allt eftersom får personen se mer och mer av dom dolda personerna och det börjar nerifrån och upp. Personen ska välja någon att gå på dejt med.

Under programmet så diskuteras det man kan se av dom i glasburarna - kropp, storlek, tatueringar, piercing, hårväxt, muskler osv.


Ett annorlunda program som nog både kan röra upp känslor samt sätta igång vissa fantasier för vissa. Känns inte som att det är ett helt "korrekt" tv-progam med en massa naket och man står öppet och diskuterar nakna kroppar och sexuallitet.

Sen finns det en del humor i programmet också. Dök upp en hel del ord och begrepp som jag i vissa fall aldrig hört någon säga eller som jag bara känner till för att jag läst det på nätet.

Många hade tatueringar och piercing och jag blev lite förvånad över att många av tjejerna hade piercing där nere. Samtidigt får man väl anta att dom som söker sig till ett sånt här program inte representerar "svensson" helt och hållet. Det var i alla fall en iaktakelse jag gjorde och det såg fint och spännande ut.

Tatueringar är inget jag går igång extra på, men samtidigt inte har något emot. Var även många som hade tatueringar, både stora och små. En Playboy-bunny bland annat, men även större tatueringar.

Den tatuering som "stack ut" mest var Pinocchio. En kille som hade Pinocchio tatuerad där nere och som nästa hade han något annat som kunde växa. Ja, ni förstår :)


4 kommentarer:

 1. Jag såg ett avsnitt och det var spännande att se nerifrån och upp. Jag gillade en liten petite tjej som var helrakad med härliga blygläppar. Väntade med spänning på att se allt. Måste erkänna att jag blev förvånad av flera personer när allt avslöjades. Var inte alltid vad jag väntat mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant. Nederdelen återspeglade inte alltid förväntningarna av överkroppen och ansikte. Blir ju att mycket av den förväntade personligheten återspeglas av ett ansikte. Det är väl så vi har lärt oss och då blir det annorlunda när ansiktet avslöjas sist.

   Radera
 2. Får din kille komma vart han vill då ni har sex? Min kille får då det iaf. Tycker sperma är sexigt och en naturlig del av sexet!

  // Anna//

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beror lite på. Oftast så får han komma vart han vill, men det finns ändå nån tyst överenskommelse om att vi lite stämmer av före. Senast fick jag allt över brösten och upp över halsen.

   Radera