lördag 13 augusti 2022

Förvånad

Intressant att det ännu inte kommit in några kommentarer på mitt förra inlägg om rum med vuxentema.

Det kanske är så att det inte finns något sådant hotell eller rum för uthyrning i Sverige? Men jag hade ändå räknat med att någon hade berättat om någon erfarenhet eller sexfantasi inom samma område.

8 kommentarer:

 1. Tycker du om tjejsex också? Skulle gärna vilja leka med dig 😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså det är ju spännande. Jag hade en period när jag var yngre då jag nästan uteslutande fantiserade om tjejsex. Nu dyker det upp i fantasierna lite då och då.

   Radera
 2. Härligt! Samma med mig…. Fantiserar alltid om det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantiserade lite igår kväll när jag skulle sova. Efter att ha sett Naked Attraction så tänkte jag en del på piercings. Där nere känns läskigt att göra, men såg väldigt snyggt ut i tv-programmet.

   Radera
 3. Du borde testa Josefin man lever bara en gång. Tjej sex är mysigt. Kanske en trekant med bara tjejer. Vore inte det härligt? Med mycket pullande och med stavar. Go for it. Dokumentera gärna så vi andra får se.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter väldigt lockande. Tror det hade varit väldigt spännande och mysigt och framför allt kunnat vara väldigt skönt. Tjejer borde ju ha lite egna knep för hur man gör det skönt. Sen tror jag det hade kunnat vara en succé om det hade funnit en sån bildserie att erbjuda här på bloggen :)

   Radera
 4. Vi har en vuxen låda med lås på

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad döljer sig i den lådan då? Är det för att ingen av misstag ska hitta något hemligt?

   Radera