lördag 13 maj 2023

Kåt igen

Jag har varit så himla kåt dom senaste dagarna. Vet inte om det är för att sommaren är på intåg, men det fullkomligt flödar om fittan. På morgonen fick killen smeka mig för jag vaknade av snuskiga drömmar och var våt om fittan.

När han började smeka mig så utryckte han med överraskande röst "oj vad våt du är". Fingrarna vid runt helt utan motstånd och efter att ha pullat mig och framför allt smekt mig över klitoris fick jag en befriande orgasm.

Men den medicinen hjälpte inte så länge, för nu är jag kåt igen.

7 kommentarer:

 1. Du behöver dig ett riktigt rejält samlag.

  SvaraRadera
 2. Jag har fått mig en omgång redan, men hoppas det blir en gång till ikväll.

  SvaraRadera
 3. Det är du värd.

  SvaraRadera
 4. Har du testat en bullet i trosan och låta din kille styra den med fjärrkontroll när ni går på stan eller när du är på jobbet? 😀

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag inte gjort. Vi har ingen leksak som går att styra på avstånd. Såg att vissa Satisfyers har det, men vet inte om det är värt dom extra kronarna. Kanske om någon skulle sponsra mig :)

   Radera
 5. Men visst är det underbart att vakna och vara så kåt? Men jag håller med dig, sommar o sol påverkar lusten garanterat. Brukar det bli sex utomhus för dig?
  Fick du mer sex sen igen?
  Kram Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har provat utomhus, men jag tycker det blir lite för läskigt så att det blir svårt att njuta fullt ut. Men jag har provat och sen har jag fantiserat en del också.

   Radera