torsdag 2 november 2023

Fiffi hos frisören

Nu har fiffi fått en ny frisyr. Blev en sväng i duschen och den lite vilda och långhåriga frisyren är utbytt mot en något kortare och mer moderiktig.

Jag tycker man får göra som man vill gällande behårning där nere. Däremot är det en härlig känsla att göra sig lite fin där nere och man känner sig extra sexig.

Man får ofta några kommentarer dagen efter man varit till frisören och klippt håret på huvudet, med konstigt nog är det inte samma sak när fiffi varit till frisören.



11 kommentarer:

  1. Mm vilken sexig fitta och liten lagom frisyr.. Hade gärna känt hur len och härlig den blev både med fingrar och tunga :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir en helt annan känsla för fingrarna. Lite kortare hår och sen är det helt plötsligt bara hala läppar under fingrarna :)

      Radera
    2. Ja precis, väldigt härligt med kombinationen med lite hår där uppe och sen dom lena läpparna som blir hala av safterna.. Mm nu blev man ju riktigt sugen när man tänker på det.

      Radera
  2. Snyggt som tusan, där hade man gärna lagt tungan :-P

    SvaraRadera
  3. Tycker det är snyggare med lite hår kvar iaf. I stället för helt rakat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är en smaksak. Jag brukar ofta ha tanken att spara lite men sen råkar jag göra något fel och helt plötsligt är det lika bra att ta bort allt.

      Radera
  4. Vet du Josefin vad en så kallad bukkake är?

    SvaraRadera
  5. Snygg frisyr! Har du testat vaxa/sockring eller funderat på laser? Är ju det härligaste och sexigaste som finns när läpparna är helt hårfria och riktigt vått.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har jag inte testat. Jag har funderat nån gång på alternativa sätt men aldrig provat.

      Radera
  6. Har du inga nya bilder? Du åter vänder bilder som du haft i flera år! Bara funderar.......

    SvaraRadera