tisdag 11 juni 2024

Närmar sig

Halva veckan har passerat och nästa vecka så bär det av till huvudstaden för min del. Utbildning och 2 nätters övernattning.

Det börjar snart vara dags att packa och göra sig redo. Det som gör det extra spännande har jag skrivit om tidigare, nämligen att det blir ett perfekt tillfälle att träffa min kk stora killen igen. Vi har redan hunnit prata om det och det är redan planerat att vi ska träffas. Pirrigt! :)

Det härliga är att pirret gör att jag är konstant kåt och vilket min kille fick uppleva för en stund sedan. När han gick ner på mig hörde jag ett överraskande Oj sååå våt du är samtidigt som jag kände hur han smakade på mig.

Det blev en härlig omgång sex där han nyfiken frågade om jag såg fram emot resan. Jag kunde inte göra annat än att fortsätta fantisera om det som hänt tidigare. Stora killens härliga kropp och kuk, hur han har knullat mig och vad som hänt vid tidigare träffar.

Efter att ha fått både en och två orgasmer så stönade killen bedjande om han fick komma i min mun. Det tyckte jag han var värd och även om det var en ordentlig sats jag fick ta emot så svalde jag allt.

3 kommentarer:

  1. Väntar med spänning 🥰

    SvaraRadera
  2. Vad blir det för sexiga underkläder till träffen i Stockholm? Skulle vara kul med en bild!

    SvaraRadera