onsdag 19 juni 2024

Stockholmsresan - del 1

Anlände på måndag till Stockholm och dagens program var fullt även på kvällen då vi hade middag och afterwork. En kille från kontoret i Stockholm som var med  oss var hjälpsam under dagen och ju längre kvällen gick så gav han andra signaler och flirtade en hel del.

Med tanken min lilla hemlighet med stora killen och utifrån dom förutsättningarna så hade jag varit kåt enda sedan jag steg på flygplanet på morgonen. Vet inte om han kunde ana det, men samtidigt så var det ju något annat som lockade mig.

Jag fick mess från stora killen under dagen även om han visste att vi först kunde ses nästa dag.

Tisdagen vaknade jag lätt trött på mitt hotellrum och det var dags för dagens program. Efter det var det fritt och jag hade ju mina planer sedan länge.

Jag hade på mig lite fina kläder, tänk business med grå byxor och vit blus. Underkläder blev ett set i vit med detaljer i spets.

Kåtheten under dagen var påtaglig och mer än en gång tittade jag på klockan och räknade ner nästan varje minut likt en skolflicka som väntar på att det ska ringa ut för dagen.

Vi möttes upp en bit ifrån mitt hotell och där stod han väntande på mig. Han gav mig en kram och tog mig i sina armar. Jag kände mig liten när han omfamnade mig och blev påmind om att han är en bra bit längre än mig.

Efter lite småprat bestämde vi oss för att gå mot hotellet. I väntan på hissen tittande han på mig och synade mig från topp till tå. 

När hissdörrarna stängde så var han nära mig och jag kände hans händer på var sida om mina höfter och upp över midjan.

Jag gick före han ut ur hissen och fram till dörren till mitt rum och när dörren stängdes blev det först tyst. Sedan klev han fram och tog för sig av mig. Rörde vid mig och jag kände hur hans kuk var hård innanför han byxor.

Sen gick det ganska fort och jag stod på knä just innanför dörren med hans kuk i munnen. Han höll kuken med ena handen och styrde mig med den andra. Jag kallar han inte stora killen utan anledning och minnet av hans kuk där framför mig gör mig riktigt kåt när jag tänker på det.

Jag är inte den som kan gapa stort och med lätthet ta en normalstor kuk i helt i munnen. När det gäller hans så finns det inte en chans. 

Han styrde kuken till min mun och jag fick gapa stort för att han skulle få plats med toppen. Sen styrde han mig att slicka längs hela kuken och min kåthet var på topp när jag tittade upp på honom samtidigt som min tunga utforskade hans kuk.

Han var mjuk men bestämd och när han var nöjd så ledde han mig till sängen och började klä av mig tills jag bara stod i underkläder. Han granskade mig och frågade om jag had väntat på det här. 

Sen började han smeka mig och fick mig att luta mig fram över sängen med rumpan mot honom. Fick några lättare smällar över rumpan innan han smekte mig utanpå trosorna och därefter började ta av mig dom. Snällt fick jag lyfta på ett ben i taget så att han fick av dom och där stod jag med min nakna rumpa vänd mot honom.

Vilken vacker vy och vilken härlig fitta du har sa han

Innan jag han svara så la sträckte han fram trosorna framför mitt ansikte och bad mig smaka. Att sträcka ut tungan och slicka i dom våta trosorna kändes kinky men gjorde mig även kåt. Sen blev det inte direkt sämre av att han samtidigt förde fina fingrar över min fitta och jag stönade högt.

Behandlingen fortsatte när hans finger gled in i mig samtidigt som han smekte över klitoris.

Han tog ett steg tillbaka och jag såg i ögonvrån hur han klädde av sig. Det var spännande att inte vända sig om utan vara kvar framåtlutad över sängen med rumpan mot honom.

Han smiskade min rumpa innan han smekte mig på nytt och därefter hjälpte han mig upp, bara för att sedan visa mig ner på knä framför honom. Återigen fick jag suga hans stora kuk och den här gången styrde han mig inte, utan jag fick fritt utforska och ta hans kuk i munnen. Jag tittade upp på honom och hans muskulösa kropp och gillade att se att han njöt.

Det gick förvånansvärt bra när han trängde in i mig. Gissar att min kåthet hade gjort mig redo och det blev en variation av ställningar.

Det blev en härlig orgasm när han tog mig bakifrån. För att inte komma så djupt körde han ganska försiktigt, men rytmiskt och lagomt snabbt. Jag smekte mig själv över klitoris och efter att han gett mig några lätta smällar över skinkorna så krampade kroppen och jag stönade högt innan jag föll ihop i sängen.

Avslutningen blev också bakifrån faktiskt. Mot ena väggen stod en fotölj och han tog mig bakifrån i den där jag stod på knä och samtidigt kunde se ut genom fönstret. 

Han ville sen att jag skulle suga och när jag tog kuken som var helt våt av mina safter i munnen och började suga så uttryckte han att han ville komma i mitt ansikte. Jag nickade till svar.

Sen blev han allt mer dominant och förde kuken allt hårdare in i min mun samtidigt som han runkade den. Jag klarade inte allt men fick gapa allt jag kunde.

Jag gillar ju att se när killen kommer. Tycker det är riktigt läckert och upphetande. Den här gången fick jag bara se första sekunderna för sen var jag tvungen att blunda samtidigt som jag kunde känna hur det blev varmt över ansiktet och rann ner över hakan.

Han var riktigt nöjd och belåten men fick hjälpa mig upp och leda mig till badrummet. Utan att överdriva så kan jag säga att sminket hade blivit förstört :)

Han fick snällt vänta en stund innan jag hade tvättat av mig och fixat till mig innan vi kunde gå ut och äta lite då vi båda var hungriga.

Grymt bra sex och behandlingen jag fick passade mig perfekt. Ondagens program var något kortare och efteråt fanns det utrymme att gå på stan och shoppa eller göra något innan det var dags att åka hem. Ni kan ju gissa vad hade i tankarna istället?12 kommentarer:

 1. Helt underbar upplevelse gissar jag, så sexigt att läsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst var det. Jag ska skriva mer senare i helgen.

   Radera
 2. Du får mig att spruta väldigt mycket till dina upphetsande sex historier. Men härlig känsla känna kuken är tömd och sperman ligger över hela magen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm just sånt jag gillar att höra. Kan föreställa mig hur du har det skönt när du läser och fantiserar om mig.

   Radera
 3. Har inte stora killen några kompisar och bjuda över så kanske du får uppleva din dröm härom natten 😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojdå så snuskiga fantasier du har ;)

   Radera
 4. Nice att få komma i ansiktet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nånting snuskig och kinky med det. Fast ibland får man vara det...

   Radera
 5. Hoppas att du testar fler män samtidigt. En liten gångbang Mee tre män kanske? En i fittan och en i rumpan och en i munnen.
  Jag ställer gärna upp med kuken min.;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har fantiserat om det så klart. Vet inte om fittan och rumpan klarar det, men det hade varit spännande att ha tre män och kukar samt känna deras händer. Det är jag ganska så säker på.

   Radera
 6. Väldigt nyfiken på del 2 på din Sthlms resa.
  Blivit många runk till den första delen 😜

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skrev just att jag sparar lite på del 2. Spännande att tänka tillbaka och återuppleva det.

   Radera