fredag 31 juli 2020

Fredagsdejt

Idag ser det ut att bli vackert väder. Har varit regn tidigare i veckan.

Jag har nu i alla fall gjort klart att jag ska träffa min flirt idag på stan. Har sagt att det inte är någon dejt och jag inte söker nån relation, utan bara hänga typ.

Min kille har godkänt det och uppmuntrade mig. Han gjorde det bland annat med ord som "det är du värt", "ha kul nu". Så det känns roligt och lite lyxigt på nåt sätt.

Nu återstår bara lite förberedelser. Man vill ju vara fin när man ska träffa en kille. Känner mig lite som 14 på nytt :)

6 kommentarer:

 1. Ska bli spännande att höra hur det gick. Vem vet det kanske hettade till och blev härlig sex.
  Bor han i samma stad som du?
  Vad är dina förväntningar med denna träff?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev det! Samt han bor i närheten så det öppnar ju upp för fler möjligheter. Men nu är allt så nytt så vi får se.

   Radera
 2. Kör hårt och njut av din träff idag. Låt det bli vad det blir av detta men det är klart att jag gärna läser sen om att du har haft härlig sex med han eller att ni bestämt för att träffas igen.
  Ha en skön helg
  Kram Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har skrivit ett inlägg om träffen nu.

   Radera
 3. Sex på första träffen är mysigt. Låt han slicka dig länge ge honom inbjudan till din mus så du får lite skönt innan helgen. Teasa honom och säg att du suger av honom nästa gång ni ses.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försökte teasa han under träffen och locka in han/oss på lite mer pirriga ämnen. Till slut gick det bra och han fick slicka mig ;)

   Radera