onsdag 22 juli 2020

Smickrande

Var på en fest i helgen och det var en kille som stötte på mig ordentligt. Det kan ju vara både ock att bli uppvaktad. 

Dels kan det vara obekvämt om det blir för mycket och killen inte lyssnar och kan läsa signalerna. Ett nej är ett nej, men det ska inte ens behöva gå så långt att man behöver be någon att sluta.

Sen så kan det ju vara smickrande att bli uppvaktad, vilket det oftast också är. 

Den här killen tillhörde mer det senare slaget och han var trevlig och artig. Inte så "på", utan var mer naturligt. Jag var nog också lite flirtig av mig så jag får skylla mig själv.

Så det var ändå ett roligt minne som väcker lite sommarkänslor och får en att vakna upp från vardagen. 

Även om jag fick göra honom besviken och säga nej åt honom så byte vi kontaktuppgifter till slut. Vi har faktiskt skrivit lite till varandra, inget sexuellt eller så. Utan mer vardagliga saker. 

Jag har retat min kille lite. Han får passa sig och sköta sig nu när jag har en beundrare.

Som sagt, vi har inte pratat nåt sexuellt. Fast här på bloggen får jag väl erkänna att han var rätt het. Chinos och skjorta. Hade inte backslick, men lite åt brats-stilen. Det kanske inte helt är min typ, men gillade honom ändå.

Jag och killen började leka lite med tanken om jag skulle träffa honom. En dejt och se vart det leder och hur det känns. Kanske ta det hela vägen liksom.

Fast vet inte riktigt om det är rätt att göra så. Alltså att inte avslöja i förväg för killen hur allt ligger till. Att dejten är inte för att vi ska bli ett par, utan att jag mest är ute efter en härlig upplevelse.

Skulle ju så klart kunna berätta hur det ligger till för honom och se om han gillar tanken.

Fast när jag och killen pratade igår om det så var vi lite inne på att inte avslöja något. Att det liksom blir en helt annan spänning i och med det.

Alltså jag vet ju att det inte är riktigt rätt att göra så, men min kille övertygade med att han hur som helst skulle blir väldigt nöjd och belåten efter en sån träff.

4 kommentarer:

 1. Du kan vara tydligare med vad du vill ha utan att behöva avslöja allt. Tror ingen kille skulle bli besviken av en dejt med dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju också ett sätt. En liten vit lögn skadar ju inte.

   Radera
 2. Finns inget som skulle få mig att säga nej till en upplevelse med dig. Läser ofta bloggen och fantiserar just om att få knulla med dig. På dina eller mina villkor spelar ingen roll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sex är ju sex... det kan jag förstå. Men om den ena fått känslor och hoppas på mer. Då kan jag känna att det blir lite taskigt. Men jag gillar tanken av föregående kommentar. Att jag kan ju vara tydlig med att jag inte är ute efter nåt relation den här gången.

   Radera