onsdag 9 september 2020

Hotwife - anklet

Läste på nätet och kom in på ämnen som cuckold och hotwife. Spännande ämnen som jag kan se att vi har delar av i vår relation.

Vid några tillfällen har jag träffat andra killar, där bland han jag brukar kalla för "stora killen". Uppbyggnaden före är väldigt spännande och det är samma för oss båda. Vid tillfällen har till och med min kille uppmuntrat mig att gå vidare och söka kontakten. 

Kommer ihåg vid ett tillfälle då jag och killen hade sex och vi fantiserade tillsammans och jag blev tillsagd/uppmuntrad att skicka ett flirtigt meddelande till stora killen. Detta samtidigt som min kille var inne i mig.

Ord som cuckold och hotwife känner jag igen, men vad är egentligen skillnaden. Enkelt sammanfattat verkar den generella uppfattningen vara enligt följande.

Cuckold Kvinnan träffar andra för egen njutnings skulle och oftast tittar mannen på. Det finns inslag av förnedring där mannen exempelvis inte alls får röra, blir kallad nedsättande saker. Även inslag av att kvinnan söker njutning på annat sätt för att mannen inte räcker till och kan ge det.

Hotwife Kvinnan träffar andra för egen njutnings skull. Mannen uppmuntrar det och är stolt över att kvinnan. Att hon får njutning och en upplevelse utöver det vanliga är även en upplevelse för mannen.

Så jag skulle väl säga att vår relation är mer av en hotwife-relation.

I alla fall så kom jag in på Hotwife Challenges. Alltså "utmaningar" eller "steg" för att gå vidare i en hotwife-relation. Det stod något om "Begin wearing a anklet" vilket jag inte alls förstod. Så jag var tvungen att söka vidare på nätet.

Det fanns en hel del information om det här - vilket var helt nytt för mig. En anklet är alltså vristlänk i form av ett smycke man bär runt vristen.

Det här tycks ha en mening i swinger/hotwife-världen och ger signaler att kvinnan är intresserad av typen av sexuella möten även om hon inte är singel.

Det finns typ vristlänkar med olika berlocker som ger olika signaler. Bland annat HW, C, BBC.

HW står för hotwife och ger signaler att man är intresserad av den typen av träffar.

C är mer specifikt och står får cougar och betyder att kvinnan är intresserad av lite yngre förmågor.

BBC innebär att kvinnan är intresserad av kontakt med svarta män som är lite större mellan benen.

Jag hittade även information om att det kunde vara skillnad om man bar smycket under eller utanpå ett par strumpbyxor eller kläderna. Mer dolt under kläderna innebär att kondom krävs, medan utan på innebär att man vill göra det utan kondom.

Sen verkar det som att dessa regler/tecken varierar mycket från olika länder och platser.


4 kommentarer:

 1. Spännande, hur gör du vid träff med stora killen, kondom eller utan? ��

  SvaraRadera
 2. Får den store kuken spruta i din mus? Använder du preventivmedel eller vill du bli gravid när ni knullar? Puss på musen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm... känns som en självklarhet att jag inte ligger med en annan kille för att kanske bli gravid. Känns liksom som en konstig tanke.

   Radera
  2. Det låter bra det, det kan bli en oönskad graviditet annars eller att du får en könssjukdom om du kör utan kondom med någon annan än din pojkvän.

   Radera