måndag 7 september 2020

Oralsex

 Sex är ju så mycket mer än att få känna hur killens kuk glider in i min fitta.

Fantasier, stämning, kyssar, smek, oralsex... 

Låt oss stanna här vid oralsex. Det verkar som att alla har ganska starka åsikter kring just oralsex. Många älskar det. Både att ge och få.

Jag är den typen som gillar både ock. Att få suga en kille och se hur han njuter av min behandling är väldigt upphetsande. Att få utforska kuken med munnen, tungan och händerna.

Sen har jag så klart inget emot att ta emot oralsex. Det kan vara hur skönt som helst att känna varma kyssar och en tunga som nyfiket utforskar varje vrå av min våta fitta.

Men sen verkar det finnas dom som inte alls gillar oralsex och det verkar finnas många förklaringar och ursäkter för det. En del tycker helt enkelt att det känns konstigt - att man kysser varandra är en sak, men man kysser inte varandra "där nere".

Många verkar också tycka det är ofräscht. Att det liksom inte är fräscht att med munnen kyssa eller slicka över någons kön.

Just det där med fräscht tycker jag är en dålig ursäkt, men samtidigt kan jag nog själv känna att det gärna får vara nytvättat och fräscht före oralsex.

Min kille föredrar att jag inte är helt nyduschat, utan det får gärna vara lite smak och doft där nere. Till stor del förstår jag honom. Det blir mer äkta och visst är doft och smak en del av sex också. Fast jag vill inte känna mig svettig och smutsig på något sätt.

Jag kommer även ihåg ett annat tillfälle då jag var med en kille och i samband med att han skulle gå ner på mig så frågade han om jag var nyduschad - vilket jag var. Han sa inte rakt ut, men jag kunde läsa av hans kroppsspråk att han hade föredragit att jag inte hade varit nyduschad.

Så just fräscht och nyduschat verkar ha tre läger. Dom som föredrar nyduschat, dom dom föredrar det mer naturligt, samt dom som inte alls gillar oralsex av den anledningen att det inte känns rätt att kyssa och slicka där nere.

Detsamma tror jag gäller när det kommer till könshåret. Bort med allt, ansat eller orört. 

Själv så föredrar jag ansat med måtta. Får gärna vara lite hår kvar, även om jag själv kan variera också. Händer ibland att det blir renrakt även om det var ett tag sen sist.

Och visst förstår jag spänningen i det. Förändrar ju känslan och framför allt utseendet helt och hållet. 
4 kommentarer:

 1. Sväljer du när du suger av killen eller föredrar du att han kommer nån annan stans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag sväljer när killen kommer i min mun. Sen gillar jag även att se när killen kommer så han får gärna komma över mina bröst och magen.

   Radera
 2. Brukar din kille ge dig oralsex efter han har sprutat i dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Provat att leka lite nån gång efter att han kommit i mig. Smeka och pulla mest.

   Radera