tisdag 10 maj 2022

Särar lite extra

Hoppas att det blir varmare väder snart. Den värsta kylan verkar vi ha lämnat bakom oss, men längtar ju tills solen tittar fram och man kan ta av sig lite kläder. Kanske gå med kjol eller klänning och bara armar. Men det dröjer nog ett tag till, men drömma kan man ju alltid :)

Bilden är hämtad ifrån en bildserie där jag poserar endast iförd jeansjacka och ett par stringtrosor. Men trosorna åker av mot slutet ;)

Jag fantiserade lite tidigare idag om hur det hade varit att klä sig i kjol eller klänning och på en uteservering eller en parkbänk våga "visa" lite för mycket. Låta någon kunna se in där under. Jag fantiserade om de reaktioner jag skulle få. Kanske skulle jag bara bära ett par stringtrosor eller skulle jag bli kåt av det hela så att jag blev våt om trosorna?

Jag tror att många hade varit nyfikna på att tjuvtitta lite och få en skymt av vad som döljs där under, men sen hade det inte hänt så mycket mer. Däremot om man hade vågat göra det på en restaurang eller en fest hade det varit en annan sak. Då hade båda hade vågat ta ögonkontakt och det hela hade kunnat utvecklas till något mer.

Pirrade till lite extra när jag fantiserade om att till slut få ögonkontakt med någon som liksom på avstånd tittar åt mitt håll och jag låtar han se på. Kanske jag särar lite extra på benen för honom?


10 kommentarer:

 1. Åh vad sexig du är.tänk att få ha kuken mellan dina vackra Bröst

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade det varit en vacker syn för sin ögon. Den hårda kuken lätt glansig mellan mina bröst...

   Radera
 2. Jajamän.och sen spruta på dina sexiga bröst och Mage🥰

  SvaraRadera
 3. skulle få komma i din Fitta också ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Första gången kanske vi använder kondom, vad tror du? ;)

   Radera
 4. Kort kjol och utan trosor är ju spännande. Hade ju vart svårt att hålla ögonen ifrån. Så sära på benen så jag får se.
  Har mailat sig
  Kram Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg ditt mail och har svarat nu. Tycker du jag ska byta till kort kjol på en gång? :)

   Radera
  2. Mmm klart du ska. Då blir det lätt för dig att kliva upp på min kuk o rida av mig. Så kort kjol utan trosor är det som gäller nästa gång.
   Kram Anders

   Radera
  3. Ja,kanske kondom första gången.men vill ju så klart spruta i din sköna Fitta

   Radera
 5. vart vill du att ja sprutar om jag knullar dig i rumpan,kanske på dina sexiga skinkor.

  SvaraRadera