söndag 13 november 2022

Mina bröst

Jag brukar ibland tänka att det finns bröstkillar och rumpkillar. Ni kanske känner igen er i att vissa tänder lite extra på rumpor, medan andra går igång på bröst.


Jag har inte så värst stora bröst, utan 75B brukar det bli när jag köper BH, ibland kan det bli C-kupa. Intressant är att det kan variera en del. Jag har haft några perioder då mina bröst varit extra fylliga och jag fått gå upp minst en storlek på BHn. Det var en period när jag var 17-18 år då jag tog ett p-piller som gjorde att brösten blev betydligt större. Det har väl mer hormoner att göra.

Jag gillar mina bröst, men det var inte så tokigt att ha än fylligare :) Men jag skulle inte vilja så mycket större, det skulle nog kunna ställa till med en del problem och inte vara så bekvämt.

Jag har alltid varit lite försiktig och klätt mig ganska propert och inte visat så mycket hud eller bröst. Kommer ihåg i tonåren när en del gärna visade upp sig och det var både djupa urringningar, tighta kläder och tunna tyger.

Urringade plagg har aldrig varit min grej och jag kan tillika tycka att det har sin charm. Inte lika utmanande och lite mystiskt och hemligt istället.

Däremot kan bröstvårtorna leva ett eget liv. Då och då så kan dom bli väldigt styva och då är det inte alltid så lätt att dölja det. Det kan bli lite pinsamt när dom framhävs under en tröja när man är på ett café eller går in i ett mötesrum. Då har jag märkt att blickarna från vissa personer tenderar att flyttas ner en bit.

Visst kan jag känna ett pirr av det också, men samtidigt blir det lite nervöst och obekvämt. Om det är hemma är det en annan sak - då gillar jag när brösten blir känsliga och bröstvårtorna blir styva.

För när bröstvårtorna blir så där styva så blir dom ofta spända och och mer känsliga - lite som att dom trånar efter beröring.

Då gillar jag även killens blick när han uppmärksammar vad som skett och jag gillar när han har svårt att släppa blicken. Det har mer än en gång lett till sex.


23 kommentarer:

 1. Jag är både bröst och rumpkille, onödigt att välja ;)
  Wow vilka underbara bröst och älskar bröstvårtorna är sådär styva mm, önskar man fick suga och leka med tungan på dina.. Får nog bli att kolla på bilden igen och runka lite innan man kliver upp ur sängen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att höra att bilden föll många i smaken och att ni fick snuskiga tankar. Tycker själv att bröst på tjejer kan vara väldigt läckert och lockande.

   Radera
 2. dom ser helt perfekta ut,skulle gärna suga dina styva vårtor min kuk styvnar när jag tänker på det.Skulle haft nåt par av dina använda trosor nu:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm bröstvårtorna kan styvna till på samma sätt som killens kuk. I trosorna däremot är det inte så styvt utan snarare våt.

   Radera
  2. Klart att dina trosor alltid är våta.du får ju så många härliga kommentarer av kåta killar som gillar bilder på dej,när du är helnäck.

   Radera
  3. Det är faktiskt en bidragande orsak till att trosorna ibland blir väldigt fuktiga. Det kan vara nån kommentar eller tanke som träffar exakt rätt och då blir det ofrivilligt blött där nere.

   Radera
  4. Ja de förstår jag.härligt att du är våt i fittan

   Radera
 3. Åh Jossan.vilka underbart fina bröst,bröstvårtorna är styva.ingen annan tjej har så vackra bröst.kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Mina bröst verkar vara en favorit bland vissa läsare :)

   Radera
  2. Dom är helt perfekta.älskar dina bröst och rumpa.

   Radera
 4. Vilka BRÖST,måste runka nu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev det en skön stund och höll du fast vid fantasierna kring mina bröst tills du kom?

   Radera
  2. Javisst.fick runka flera gånger,måste nog kolla på bilden igen innan jag somnar om

   Radera
 5. Var som sagt tvungen att runka igen,till bilden på dina bröst.jag kom så skönt,me dina bröst i fantasin !.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som en härlig avslutning på dagen. Du kanske till och med drömde om mig på natten.

   Radera
  2. Jajamän.vakna me stånd.mina kalsongerna vad kladdiga av utlösning.av min drömmar med dig

   Radera
 6. Gillar både bröst och rumpa. Skulle lätt vilja suga på dina mycket länge. Slicka på vårtorna mycket.

  SvaraRadera
 7. Älskar att suga in brösten så mycket som det är möjligt när jag knullar en kvinna. Hon får gärna stoppa in den I munnen på mig när hon rider mig. När jag tar henne bakifrån så håller jag gärna i dem och smeker dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min kille brukar ibland ta mycket av brösten i munnen. Sen har du helt rätt - när man rider så är det väldigt uppskattat att brösten får uppmärksamhet.

   Radera
  2. När kvinnan rider så suger jag rejält på brösten. Försöker få in så mycket som möjligt. Älskar att suga när en kvinna rider. Hon blir ofta mer kåt då.

   Radera
 8. Fina tuttar. Är nog lite tuttfixerad jag.

  SvaraRadera
 9. Fantiserar att du rider min kuk å jag suger in ena bröstvårtan. Mmm skönt. Runkar kuken till fantasin.

  SvaraRadera
 10. Vet inte om det där med bröst-/rumpkillar stämmer, men jag kan säga att jag gillar bröst. Kände direkt när jag började läsa att jag blev hård. Bilden gjorde det bara bättre! Fin du är!

  SvaraRadera