söndag 20 november 2022

Rosa, randigt eller prickigt

Ännu ett par trosor är ivägskickade och jag upptäckte att det börjar vara dags att köpa några nya par trosor så att jag slipper gå med rumpan bar.

Vi får se vad det blir den här gången. Jag har märkt att det blir lite olika och det är nog tillfället som avgör vad jag känner för tillfället. Ibland blir det enklare bomullstrosor just för att dom är bekväma och okomplicerade.

Ibland blir det stringtrosor, för visst är det något speciellt att bära ett par sånda trosor under. Lite mer naket och lite mer snuskigt på nåt sätt.

Sen har jag en förkärlek för lite mer gulliga trosor, gärna fina färger eller något mönster, tryck eller text. Jag gillar om det finns en liten twist mellan gulligt/oskyldigt och något snuskigt. Tänk dig rosa med hjärtan, men med ett kinky budskap skrivet på dom.

Just dom trosorna är svåra att hitta i dom vanliga affärerna, men det brukar alltid finnas någon modell som i alla fall passar in på att dom är gulliga och söta.


Just dom här trosorna har jag inte kvar. Men jag har så klart några andra modeller. Så det är bara att skriva några rader ifall du är sugen på ett par av mina använda trosor. 

Skriv på finajosefin(a)hotmail.com   kom ihåg att byta ut till ett riktigt @ innan du skickar.


11 kommentarer:

 1. Du är så himla sexig. Hade gärna fyllt din fina mus med min varma säd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar vara några som vill det. Får kanske fixa med kölappar ;)

   Radera
 2. Vad har dom där läckra trosorna varit😋🥰

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar använda dom vanligt under 2-3 dagar så att dom blir välanvända. Sen kan lite vad som helst hända - bara fantasin sätter gränser. Men det är inte allt för ovanligt att jag onanerar med dom.

   Radera
 3. Vad har du gjort för spännande med dom du skickat iväg nu då?var dom som på bilden?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom på bilden är från tidigare, men jag tyckte att dom passade bra till texten i inlägget. Dom jag skickade senast var använda lite extra så att det var tydligt i grenen.

   Radera
  2. Gud vad mysigt, lite extra av vad?

   Radera
  3. Den här gången var dom bara använda lite extra så det var en hel del av mina safter och synliga fläckar i grenen på trosorna.

   Radera
 4. Det finns inget bättre än att lukta i dina välanvända smutsiga trosor.jag har dina trosor i sängen när jag ska sova,åh Jossan vad jag sprutar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som att jag nästan har en permanent plats i ditt liv och dina fantasier. Nåt mer du önskar av mig?

   Radera
  2. Ja du,vågar inte säga vad jag vill ha mer😛

   Radera