torsdag 12 januari 2023

Hej allesammans

Börjat skriva på en ny sexnovell och även om jag hade bra idéer från början så är det svårt att få till rätt känsla i text. Jag ska försöka skriva vidare så får vi se vart det leder. 

Jag har egentligen inte så mycket nytt att rapportera om. Tillbaka till vardagen efter jul och nyår. Sen har vädret inte varit så inbjudande. En varm brasa hade varit lockande med värmen och det knastrande ljudet.

Det har kommit några förfrågningar om trosor och hoppas att det blir något av det. Ibland är det dom som först verkar väldigt intresserade och sen när det väl kommer till att betala och jag ska börja använda trosorna - så blir det annorlunda. Det är tråkigt då det både spänningen och förhoppningarna om att få göra ett bra "jobb" liksom rinner ut i sandan.

2 kommentarer:

  1. en gång när jag som vanligt var naken på canarias playa sanddynerna med nästan halvstånd så passerade en grupp tonårs tjer i bikinis de såg på mig och fnittrade när de passerat vände de sig om och tittade igen. området är ju ett swingers område och där har folk ibland sex både gayfolk och hetrofolk. man kan vara naken och ge sig hän. i den fläktande vinden.himmelskt.bfriande onani kan man också uppleva.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har förstått att man kan förvänta sig att se både det ena och det andra om man går i dom områdena på stranden.

      Radera