torsdag 5 januari 2023

Sammanfattning 2022

 


Då var det ett nytt år och jag blev inspirerad av att andra gjort sammanfattningar av året som varit samt nyårslöften och så vidare. Så här kommer Sammanfattning 2022 för året som varit.

Att ha en stadig partner har sina fördelar och det har blivit mycket sex och vi har utforskat en hel del nytt. Jag har även den förmånen att min kille har låtit mig träffa han jag på bloggen kallat för "stora killen". Antal sexpartners för 2022 är alltså 2 stycken.

Det har blivit många orgasmer och ibland kommer jag flera gånger. Jag har även haft förmånen att få våta orgasmer och mycket är tack vara min Satisfyer-leksak.

Jag har en del olika sexleksaker och mest använda är en liten hårdare stav som viberar skönt och kommer åt överallt. Satisfyern är verkligen en höjdare som jag många gånger längtar efter. Utöver dessa två har jag använt en buttplug och ridit den stora uppblåsbara dildon.

Även om jag framstår som blyg och söt så är jag stygg ibland - då har jag fått smisk. Lättare smisk blir det då och då i sängen och det är ett spännande inslag som flirtar med undergivelse, dominans och straff.

Sperma gillar jag och jag tycker det är väldigt upphetsande att se när en kille kommer. Då och då föreslår killen att jag ska ta emot allt över ansiktet vilket vi även gjort, men oftast blir det i munnen eller över mage/rumpan/brösten.

Sett porrfilm har jag gjort - både ensammen och med killen. Analsex har vi provat på, om än inte i så stor utsträckning. Buttpluggen har jag använt några gånger och vi har även provat analsex när jag använt Satisfyer-leksaken. När jag är som kåtast och använder den så är nog det mesta möjligt :)

Ögonbindel och att vara bunden är även något vi provat på vid några tillfällen. Spännande att vara utlämnad och hela upplevelsen blir annorlunda när man är i den stämningen. Även här är det en flirt med undergivelse, dominans och straff.

Siffrorna ovan har ingen vetenskaplig grund då jag  inte håller räkningen, men på ett ungefär kan det stämma. Är det något jag missat eller ni vill veta mer om? Kanske ge en liten sammanfattning av ditt 2022?

33 kommentarer:

 1. Är det du på bilden 🥰

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer att det är jag på bilden. Tog några foton, men det blev ingen hel bildserie dock. Bilderna kommer nog att vara med i nån framtida bildserie av typen "Josefins blandgodis".

   Radera
  2. Åhhhhhhhhhhh,Din sexiga stjärt och dina fina sexiga Lår.Mmmmmmmmmms🥰.

   Radera
  3. Jag jobbar som fastighetsskötare.om ja skulle sköta din lägenhet och åh du skulle säga till att du har stopp i avloppet.ja kommer hem till dig,och du öppnar dörren helt så där naken.så skulle jag inte ha nåt i mot att jag och du knullar.du rider mig,ja har mina händer på din sexiga stjärt🥰😋😛.

   Radera
 2. Är det du på bilden 🥰.

  SvaraRadera
 3. Åhhhhhhhhhhhhhh,Din sexiga stjärt och fin sexiga Lår,Mmmmmmmns!.

  SvaraRadera
 4. Här kommer en till sammanfattning. Har sprutat åt dina bilder minst 10 gånger sedan jag fann din blogg. Älskar att edga när jag kollar på dina bröst. Hoppas du fortsätter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har förstått att det är några som har det skönt när dom läser bloggen. Det är lite av vad som driver mig ;)

   Radera
 5. Här är en till tjej som gillar sperma. Älskar när en kille kommer och vet att jag är orsaken till det. Min kille får komma vart han vill. Både han och jag gillar variation. Så ibland inuti ibland på min kropp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det härligt. Vet inte riktigt vad det är, men nånting speciellt och spännande är det.

   Radera
 6. Vilken underbart fantastisk vacker rumpa du hade på denna bilden. Inget jag lagt märke till tidigare här på bloggen. Härlig sammanfattning av året. Jag är mer än avundsjuk på den listan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev väl en bild som framhäver rumpan på ett bra sätt. Tyckte det passade bra som bakgrund för sammanfattningen.

   Radera
 7. Hej Josefin!
  Skulle du kunna tänka dig att visa upp dig om du hade en hantverkare hemma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte riktigt. Tanken är ju lite spännande måste jag erkänna. Visa lite för mycket, men samtidigt vara oskyldig.

   Radera
 8. Älskar att spruta i ansiktet. Är nåt sexigt, porrigt intimt med det. Sen en himla bekräftelse med att tjejen sas tar emot mig då jag har det som skönast. Lite svårt att förklara men tror det är nåt de flesta män skulle gilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har ju flera ingredienser som du är inne på. Lite undergivenhet, dominans, bekräftelse och sen att det är som allra skönast för killen gör det ju också speciellt.

   Radera
 9. Du har ju fått för lite smisk. Det dubbla är du värd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du jag förtjänar mer smisk? Ibland ifrågasätter jag det inte, men ibland är det också spännande att veta orsaken till varför jag får ett sådant straff.

   Radera
 10. hej jag är en lycklig onanist exhibitionist nakenbadare blottar mig på grancanarias playa. naken playa. nakenvandrare på sommaren i sverige. bisexuell älskar naken onani i det fria. trevlig blogg.nu ska jag onanera vid balkongfönstret. joakim.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Publik nakenhet verkar vara något du går igång på. Det kanske inte är något som alla uppskattar, men samtidigt förstår jag att det kan vara väldigt laddat - både för den som vågar visa sig och för den som råkar se.

   Radera
  2. Skrev en liten dikt om det en gång efter att ha sett massa nakna människor på en nudiststrand på en av Kanarieöarna, när jag har turistat har jag sett hur människor nudistat, var början på dikten 😀👍

   Radera
 11. tackolov så har jag haft friheten att kunna onanera fritt naken inför människor som haft picknick och solat på canarias sanddyner de vackra damerna misstyckte inte då.men där på sanddynerna såg jag ochså en dam ligga osh onanera med särade ben med en bok för ansiktet. maken låg bredvid och läste tidning.såå underbart vara helt fri i sin sexualitet.det var ett swingers område.

  SvaraRadera
 12. Hej! Vilket var enligt dig förra årets bästa följarbidrag?

  SvaraRadera
 13. hej josefin, undrar bara har du sysslat med nakenfoto bilder på dig själv? blir du kåt av det gillar visa upp dig? har läst på vissa bloggar att tjejer numer gillar prata öppet om sina onanivanor och gör det i tjejsällskar eller på kaffe rasten?har jobbat på tjejjobb men aldrig hört dem prata öppet om sin onani.vore väldigt härligt höra på isåfall.jag har runkat med andra killar även i vuxen ålder.det är spännande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog olika. Jag är inte öppen med sånt här "snusk" utåt men det har nog blivit mer öppet. Vet att det finns dom som beter erfarenhet om sexleksaker. Fast då är det mer mellan vänner och inte på kafferasten.

   Radera
 14. Hej, det var väldigt många gånger som din kille eller dina killar kommit i din mun under förra året. Brukar du svälja kletet eller spotta ut det ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är siffrorna inte exakta på något sätt, men visst brukar killen komma i min mun ganska ofta. Ibland spottar jag ut och ibland sväljer jag. Kan ibland kännas som väldigt mycket att svälja när jag tar allt i munnen.

   Radera
 15. Det användes ett uttryck i en av dina kommentarer, nämligen att edga när man runkar. Vad innebär det egentligen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är väl när man nästan kommer, men då även avbryter och sen upprepar man. Låter alltså inte orgasmen komma utan håller inne med det.

   Radera
  2. Kan du beskriva hur det smakar när du tar emot killen i din mun ? Det är inte äckligt med konsistensen?

   Radera
  3. Hålla igen när man runkar.det är inte lätt när men kollar på din sexiga stjärt😛.man får runka flera gånger om dagen🥰

   Radera
  4. Har du varit med någon kille som sprutat kraftigt med sperma ? Jag menar långt och många strålar. Har du upplevt killar som kan ladda om snabbt igen och spruta flera gånger på kort tid ?

   Radera
 16. hej josefin skriver igen om den inte kom med förut? har du prövat att onanera ihop med en eller flera väninnor? var det isåfall härligt? har du haft sex med eller tungkysst en väninna? i såfall var det spännande, njutbart?har du en heldag varit utan trosor under kort kjol?onanerar du ofta utomhus?på sommaren alltså.

  SvaraRadera