söndag 19 februari 2023

Snuskig avslutning

Efter fredagens tillställning så blev det en snuskig avslutning. Att mingla och äta middag, samtidigt som jag bar ett par rosa spetstrosor och visste att mitt "hemliga uppdrag" som jag fått av killen - var att vara kåt och redo när jag väl kom hem. Det blev som ett långt förspel. Det var både pirrigt och spännande. 

När jag väl kom hem så tog killen emot mig och ledde mig till sängen. Hjälpte till att klä av mig innan jag fick lägga mig ner endast iklädd dom rosa stringtrosorna. Han "kontrollerade" att jag var kåt och redo innan trosorna åkte av. 

Han slickade mig noga och jag fick beröm för att min fitta smakade så gott. Därefter la han sig över mig och trängde in i mig.

Missionären, bakifrån. Sen han han ävem med att slicka mig innan han avslutade med att knulla mig i missionären och slutligen sprutade över min mage och långt upp mot brösten och min hals.

5 kommentarer:

 1. Låter som att ni båda blev nöjda. Nä men som sagt pluspoäng till tjejer som gillar sperma. Är so himla sexigt att spruta på en tjejs kropp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är spännande och upphetsande med sperma. Lagomt snuskigt och det gillar jag ;)

   Radera
 2. Härlig våta spetstrosor från en skön våt fitta. Förstår att det smaka gott. Hade skickat dig samtidigt som vi använder din satisfyer tills du hade sprutat i min mun/ansikte.sen hade jag kört in min stenhårda kuk I din fitta och sprutat dig full
  Kram Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj :) det vet jag att vi pratat om tidigare vid något tillfälle. Killen har faktiskt försökt slicka mig samtidigt som jag får en våt orgasm. Dessvärre är det inte riktigt att det sprutar, utan mer sipprar ur mig.

   Radera
 3. Du är underbar Josefin , vem vill inte slicka din fitta. 😘

  SvaraRadera