fredag 7 april 2023

Påsken

Nu är påsken här och den firas i något som kallas stugan, även om det snarare är ett större hus. Både släkt och bekanta har samlats här och det blir lite utomshusaktivieter under dagen i det fina vädret.

I natt var det dock någon som hade andra aktiviteter på ovanvåningen och jag och killen hörde det ner till vårat rum. Om än svaga stön så vad det någon som stönade. Jag har mina misstankar på det yngsta paret som nyligen träffats.

Det är så klart inte så enkelt att ha sex i ett lyhört hus med andra sovande i rummen bredvid. Men jag och killen blev ändå lockade. Det blev inte sex för oss, men killen kunde inte låta bli att föra ner handen till min fitta och smeka mig under täcket.

Vi bytte av och jag sög hans kuk som hade blivit stenhård. Var vamt att ligga under täcket med kuken i munnen.

Efter ett tag var det min tur igen och jag fick återigen gömma mig lite under täcket när det blev allt skönare och orgasmen kom. Jag ville ju inte råka stöna för högt.

Slutligen avslutade vi med att killen stod upp och jag satt på sängkanten och tog emot hans sprut i min mun.

Hoppas ingen hörde.

5 kommentarer:

 1. Lät underbart. Sen spruta i munnen är underbart!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det lite extra att komma i munnen på en tjej?

   Radera
  2. Vid en avsugning är det som skönast om tjejen går sas hela vägen alltså tar satsen i munnen. Underbart. Vid vanligt samlag är det något porrigt och sexigt om man får göra det. Men jag gillar att variera. Så ibland i fittan, i bland över brösten. i bland ansiktet!!

   Radera
 2. Har du funderat på att öppna ett onlyfans konto? Där kan du tjäna bra pengar på det du gör här :-)

  SvaraRadera
 3. Det är en fin period nu. Jag har en stuga jag brukar vara mycket i den här tiden på året. Tagit med en och annan flamma dit. Annars brukar det alltid vara många på besök i byn och några söker äventyr.

  SvaraRadera