tisdag 25 april 2023

Satisfyer Pro 2 Generation 3

Jag har en Satisfyer-leksak som gett mig många sköna orgasmer. Jag väljer nästan alltid den när jag blir sugen på leka lite själv, men även när jag och killen tar fram någon leksak. Helt enkelt för att den är jäkligt skön. Dessutom ger den mig ganska ofta våta orgasmer, vilket inte händer annars och det är en speciell upplevelse.

Jag börjar dock vara nyfiken på att prova nån mer av deras produkter, men är lite osäker om dom är bättre eller inte. Dom kostar ju en del. Så jag får väl vänta och se om den hamnar på kampanjpris eller om någon är snäll och ger mig en :)

Den är jag mest är sugen på att prova. De är deras Satisfyer Pro 2 Generation 3 som ska vara en förbättring av den jag redan har, men med vibrationer och något dom kallar Liquid Air.


https://www.satisfyer.com/se/satisfyer-pro-2-generation-3

5 kommentarer:

 1. Har aldrig haft nöjet att vara med någon som får fontänorgasm. Har sett det på film och alltid varit fascinerad av det. Skulle gärna se dig få en sådan orgasm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade aldrig fått det tidigare. Trott att jag varit nära men det var först med Satisfyern som det helt plötsligt kom. Skulle gärna prova den här som ska vara lite tystare och och ha den där liquid air funktionen. Det finns ett filmklipp när jag får en våt orgasm ;)

   Radera
 2. Låter underbart. Du stönar högt då du får fontänorgasm va.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror jag mer "kvider" när jag får den typen av orgasm. Fast det finns andra tillfällen så jag kan komma på mig själv med att vara högljud.

   Radera
 3. Har det blivit ngn Satisfyer Pro 2 Generation 3 ?
  Kram Anders

  SvaraRadera