onsdag 19 april 2023

Sex, fantasier och lust

Det finns olika sätt att krydda sexlivet med som exempelvis sexleksaker, underkläder, omgivningen och förväntningar, att utforska och tänja på gränserna. Som vanligt är det alltid svårt att beskriva känslor och upplevelser med ord. Men jag kan alltid försöka :) 

Jag och killen har hittat ett nytt spännande spår att utforska. Eller egentligen är det snarare killen som introducerat det. Delvis i smyg och lite mot min vilja, men det är också det som gör att det blir extra spännande.

När vi haft sex och vi båda varit väldigt kåta har han vid några tillfällen frågat mig saker. Det är framför allt sånt som kan vara hemligt och känsligt. Det har nu blivit några tillfällen då han frågat mig om mina tidigare sexupplevelser. Just att det känns som något hemligt och väldigt utlämnande gör mig extra kåt. Det blir liksom en lek i mina tankar där jag nästintill måste avslöja mina hemligheter för att få en belöning som jag så gärna vill ha.

Samtidigt är det spännande och väcker många tankar och minnen och framförallt känslor när jag börjat tänka tillbaka. 

Även om jag alltid varit försiktig av mig och aldrig varit den där tjejen som varken klätt eller sminkat mig speciellt utmanande så har ju många snuskiga tankar funnits där. Och helt oskuldig är jag inte heller när jag tänker tillbaka.

Vid ett tillfälle började han försiktigt med att fråga om jag gillade att suga kuk. Sedan ledde han mig vidare till att avslöja när jag sög en kille i tonåren som jag var tillsammans med en kortare period.

Han frågade hur det hade varit och jag fick berätta. 

Hade du fantiserat om att suga av honom före du väl gjorde det?

Var det nervöst första gången du skulle ta honom i munnen?

Var hans kuk hård i din mun?

Det här är exempel på utlämnande frågor jag fick besvara. Frågorna ställde han samtidigt som han låg över mig i missionären och var djupt inne i mig. Jag var kåt redan innan, men det hela skapade en viss laddad atmosfär som gjorde mig extra kåt. Jag tror mycket handlar om undergivenhet och att frågorna verkligen kom åt och berörde vissa härliga känslor.

Då killen vet mycket av vad jag gjort tidigare så kan han även ställa något mer specifika frågor. Vid ett liknande tillfälle när vi hade sex så tog han upp en annan kille jag nämnt för honom.

Den killen hade jag träffat och det ledde till sex samma kväll. Sen träffades vi även vid ett annat tillfälle lite senare och det handlade främst om sex vid dessa tillfällen. Jag har kort nämnt det här för min kille, men nu kom det alltså fler nyfikna frågor och när frågorna kom så blev det lite utav att jag fick uppleva det på nytt i mina tankar.

Var det du eller han som tog första initiativet?

Hade han stor kuk?

Sög du honom?

Hur hade ni sex?

Jag kommer ihåg att han till en början var lite försiktig och det var lite som att han inte förstod mina hintar om att jag ville ta det hela vidare. Så man kan nog säga att det var jag som tog initiativet, om än det var ganska oskyldigt om kanske inte så tydligt. När vi väl tog steget längre så var det han som ledde.

Jag har så klart inte glömt att han hade väldigt lång kuk, men det var inget jag hade berättat för killen tidigare. Så det var både spännande för mig att avslöja det för honom och samtidigt minnas det hela igen. Hur jag med stora ögon tittade när han tog fram sin kuk. Han var inte grov och den var inte jättehård, men den var lång. 

Jag sög honom. Jag kommer ihåg att jag var ganska blyg och låg mellan hans ben och försökte komma på vad han gillade och ville att jag skulle göra.

Jag kommer ihåg att jag red honom sittanbde baklänges och att han kände på min min rumpa. Det var första gången jag red så och det var också en pirrig känsla då man inte har ögonkontakt med varandra.

Vid dessa frågestunder har vi nog alltid haft sex i missionären. Jag tror att det blir lite utav en grej när man ligger så nära varandra och jag hör honom stöna och samtidigt viska frågor i mitt öra.4 kommentarer:

 1. Att läsa om detta gör även mig hård och kåt. Tror jag förstår lite utav känslan du beskriver. Förbjudet men samtidigt lockande och det är svårt att skilja på vad som är rätt och fel. Hade varit spännande att höra mer om dina tidigare äventyr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att jag känner mig trygg gör att jag vågar öppna upp mig och berätta. Annars hade det varit mina hemligheter som jag inte avslöjat till något. I tankarna blir det ett sorts spel där undergivelse och dominans kommer in.

   Radera
  2. Jag kan tycka att det är upphetsande att inneha information om någon som jag inte borde ha. Jag tänker bland annat på en tjej som är några år yngre än mig, men som jag genom bekanta känt till och har funnits i bekantskapskreten i många år. En snygg tjej som varit duktig i skolan och så vidare men aldrig varit den som synts eller hörts mest. Sen fick jag berättat för mig att hon hon hade gjort en del riktigt snuskiga saker och den informationen gör mig väldigt upphetsad. Blir som exempel ofta kåt när jag går förbi ett visst hotell med vetskapen att hon har haft trekant med två resande män där inne.

   Radera
  3. Förstår ungefär hur du menar. Det flirtar lite med tankar och känslor inom undergivelse och dominans. Att veta något om någon skulle kunna liknas med nån form av dominans och makt. Jag kan nog känns lite utav det när nu min kille vet om mina tidigare äventyr och "tvingar" mig att berätta om det.

   Radera