fredag 21 april 2023

Storlek

Efter mitt förra inlägg har jag tänkte lite mer på den här killen jag träffade för nu ganska länge sedan. Jag kommer ihåg överraskningen när jag såg hans kuk första gången och dom gånger vi hade sex var det inte alls något fel på.

Det har i alla fall fått mig att fundera lite mer på det här med kuk-storlek. Det är ju ett ämne som återkommer med jämna mellanrum och har skrivits om hur många gånger som helst. 

Ja... alla har olika stora. En del har komplex för sina och oftast önskar killarna att den var större. Det liksom verkar som att större alltid är bättre. Många gånger har jag stött på killar i mail och chatt där medellängden på verkar ligga nånstans på 19-22 cm, vilket verkar vara lite väl tilltaget och jag gissar att många lät överdriver en aning.

Men vad är egentligen bäst då?

Jag kan ju bara se till mig själv och mina erfarenheter. 

Visst är det nånting speciellt med en kille med "stor". Det är nånting extra med det och spännande och upphetsande. 

Men när det kommer till själva sexet så behöver det inte alls betyda så stor skillnad. För stor skulle till och med innebära att det inte skulle vara skönt och till och med inte ens gå att ha penetrerande sex.

Sen är längden inte allt utan det beror så klart på hur grov den är. En annan sak som jag upplevt spelar stor roll är hur hårt killen blir. Jag har erfarenhet av killar som blir stenhårda, men även dom som har betydligt mjukare och lite slakare.

Jag föredrar nog att den är åt det hårdare hållet i och med att det känns mycket mer då. Min kille har inte några 19cm, men blir istället väldigt hård. När han knullar mig så känns det väldigt tydligt inne i mig.

Jag har även erfarenhet av han jag kallat "stora killen" här på bloggen tidigare. Han har både längre och grövre än min kille. Han blir faktiskt också hård, framför allt i jämförelse med vissa andra.

Två killar jag varit med har haft något mjukare/slakare kuk. Den ena var han jag skrev om i förra inlägget. Hans kuk var lång och smal och han blev inte jättehård. Det var ändå skönt och det var absolut en extra krydda att hans kuk utmärkte sig. 

Sen har jag erfarenhet från en annan kille som var normalstor, men hans kuk var ganska fyllig. Han blev inte heller speciellt hård. Kuken såg gigantisk ut i mina små händer, men den var liksom mjuk. Väl inne i mig så var det inte riktigt det jag hade för väntat mig. Såg ju ut som att den knappt skulle få plats, men i och med att den var mjukare så var det inga problem.

Storleken har betydelse, men större innebär inte automatiskt att det är bättre. Visuellt och tankemässigt kan en stor kuk ha sina fördelar. I alla fall för mig. Jag kan bli väldigt kåt av sånna tankar. Men det är en massa andra saker som har betydelse och självklart handlar det främst om annat än kuken.

7 kommentarer:

 1. Det är nog många som är facinerade över kukar. Jag har själv en väldigt normalstor kuk. Händer ganska ofta att jag tjuvtittar i offentliga duschar på andra mäns kukar. Det varierar helt klart. Sen får man inte glömma att en slak kuk kan växa sig mångdubbelt så stor när man blir hård. Så skenet kan bedra en :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nääh det har hänt att jag blivit förvånad några gånger. Från pytteliten till wow vad stor :) Låter faktiskt lite spännande att höra om hur du tittar i smyg på andra i duschen. Brukar du jämföra? Har du sett något spännande som utmärkt sig?

   Radera
 2. Självklart är en proportionerligt stor kuk snyggare. En stor kuk är för de flesta spännande och sexigt. När kvinnor oroar sig om sina bröst och vill ha något större, precis så är det för män. Fittan anpassar ju sig, men har du mätt hur djup du är någon gång?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det ju... en längre kuk kommer inte åt djupare och bättre, utan det är snarare att det är spännande och sexigt och på så sätt kan göra det "bättre".

   Radera
  2. Sen är ju "stor" relativt, en mindre person med "normalstor" kuk ser ju ut att ha större kuk än en större, längre, person med "normalstor" kuk. Fråga en kvinna vilken är bästa storleken på kuk, så kommer hon att svara normalstor. Placera 3 bilder på kukar med tre olika storlekar framför henne och hon kommer att säga att den mellersta är bäst, då hon tror att den är medelstor oavsett om den är det eller ej. Storleken har betydelse, en kuk något över medel är i princip alltid att föredra.

   Radera
 3. Jag har själv en något kortare men grov kuk av det lite mjukare slaget. Den ser väldigt grov ut när den ska in i frun som är liten och nätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns alla former, har sett några på film som ser väldigt grova ut men samtidigt är dom ganska mjuka.

   Radera