söndag 3 september 2023

Utforska nya fantasier

Dagens fantasier har återigen glidit in på området där det är flera killar. Eller snarare har fantasierna handlat om ovetskapen om att det är flera killar - även om jag nog vet vad mina fantasier handlade om.

Svårt att beskriva kort - låt mig förklara

Sex är oftast jätteskönt och bra på många sätt, men då och då har jag fantiserat om mer än en kille. Nu på senaste tiden har jag vid några tillfällen glidit in på fantasier med flera killar. Förbjudet, lite för snuskigt och jag får nog skämmas lite.

Dagens fantasier handlade till viss del att jag kom till ett hotellrum. Det var nånting sexuellt laddat över det hela. Kanske hade jag och killen haft ett litet förspel innan jag kom dit? Ögonbindel och kläderna försvann och byttes ut mot svarta lite lyxigare underkläder.

Kort därefter hör jag hur han kommer in i rummet. Ryser till vid första beröringen och så fortsätter det. 

Kanske, men bara kanske... var det någon annan som rörde vid mig?

Vems hand var det just som smekte över mina bröst?

Åh... biter mig lätt i läppen när jag känner en hand var finger smeker i öppningen på min fitta som hunnit bli så våt.

Det hela fortsätter och fantasin är lite ett sätt att lura mig själv från att det är något förbjudet och snuskigt. Jag gör ju inget förbjudet, jag är ju utlämnad med ögonbindel och det som sker runt om mig är en annan sak. Jag kan ju inte veta om det är flera killar i rummet. 

Samtidigt vet jag mycket väl vad jag fantiserar om. Hur det hade kunnat vara att bli utforskad och omhändertagen av flera killar.

Upphetsande ja visst!

Sen döljer jag det inte helt och hållet i mina fantasier heller. Jag lekte även med tanken hur det hade varit att suga två killar samtidigt. Hur dom ligger på sängen framför mig och jag står på knä i mitten och håller en hård kuk i varje hand. 

Eller hur det hade varit att stå på knä med två kukar just framför ansiktet och båda väntar på att få komma in i min mun. 

Men det är en fantasi så varför nöja sig med två. Bakom dom två killarna står ytterligare någon och tittar nyfiken på och väntar på sin tur.


5 kommentarer:

 1. mmm vilken härlig fantasi blir hård då jag tänker på din berättelse skulle gärna vara där framför din öppna varma mun och sakta trycka in min bultande kuk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan se ganska enkelt på det och inte tänka så mycket på det snuskiga och förbjudna. Utan bara tänka att dom inbladade i just den fantasin har nog inget emot det :)

   Radera
  2. Hade gärna sprutat i din mun.

   Radera
 2. Du och din pojkvän får följa med på en swingersfest med oss 😀

  SvaraRadera