söndag 18 augusti 2024

Oskyldiga blickar

Mina två yngre kusiner var på plats igår. Förut var dom kids och dom kändes så små och unga, men nu känns det som att båda är vuxna.

Den äldre av dom hade med sin kille och dom såg så kära ut. Jag kunde inte låta bli att tänka på vad ett nyförälskat par hittar på.

Jag kan bara gissa att det blir en del trevande och utforskande. Hoppas det går bra för dom.

Det var även intressant att observera den yngre kusinen. Jag kunde se hur hon vid flera tillfällen tittade på sin äldre syster och hennes kille. Jag tror allt hon var lite avundsjuk.

Vet att jag själv tittade och ibland även fantiserade om vissa av mina kompisars killar när jag var i den åldern. Ibland var jag nog lite avundsjuk, men oftast var det mest nyfikna tankar och fantasier. Hur skulle det vara? Hur skulle det kännas? Undrar hur han...


Idag bjuder även på en bild hämtad från foton som ingår i min senaste bildserie med nakenfoton. Denna gjorde jag om till svartvitt och la till hjärtan. Bildserien däremot är i färg och där har jag på mig ett par barnsliga Hello Kitty trosor som blir blöta.

lördag 17 augusti 2024

Fantasier om sprut

Skönt med helg även om vädret är som det är. Det är nog bara att acceptera att dom soliga dagarna man kunde gå i bikini är över för den här gången. Får drömma mig bort och tänka på en solsemester istället :)

Senare idag blir det en annan liten tripp då jag ska iväg och träffa släkt. Två av mina yngre kusiner kommer vara där. Dom är stora nu och vad jag förstod hade ena kanske sin pojkvän med sig.

Jag kom att tänka på det. För några år sedan sov dom över hos mig i några dagar och efteråt hittade jag ett par kvarglömda trosor i lägenheten. Jag hade tänkt lämna tillbaka dom men istället så la jag ut en annons och sålde dom.

Kommer ihåg hur snuskigt det kändes att göra en sån sak. Att sälja ett par gulliga trosor som en ung tjej hade använt och dessutom utan hennes vetskap. Det liksom flirtade och retade mina fantasier då jag själv tycker det är spännande med rosa, sött och det förbjudna.

Killen håller på att packa och är på väg till sina kompisar över dagen så vi ses väl ikväll. Däremot fick jag en rejäl omgång igår kväll då vi fortsatte utforska vad min våta fitta klarar av.

Återigen fick jag onanera framför honom och sticka in flera fingrar. Därefter ville han ta mig i doggy och missionären innan det blev byte till den uppblåsbara dildon.

Den är helt klart större än hans och efter 2-3 pump så spänner det ordentligt. Så lät den uppblåsbara vara inne i mig och samtidigt så smekte han mig över klitoris så jag fick orgasm.

Min snuskiga fantasi handlade om känslan av att ha den där stora kuken i mig som verkligen spännde mot fittläpparna och inne i mig. När en kille kommer så brukar jag kunna känna det, då kuken blir hårdare och styvare. Så min fantasi just när jag kom handlade om just den känslan. Hur det hade känts om en stor fyllde mig och då växte ytterligare när han sprutar.

Ja jag vet. Jag har lite snuskiga fantasier ibland och jag hoppas det är okay här på bloggen :)




fredag 9 augusti 2024

Stora leksaker

Av ren nyfikenhet sökte jag efter dildos på nätet. Har egentligen inte varit så fascinerad av större dildos eller dom som är naturtrogna. Utan jag har istället varit mer nyfiken på söta leksaker som ger sköna vibrationer.

Men nu har det ändrats - i alla fall för stunden.

Det finns allt möjligt om man söker. Många är på tok för stora för vad jag tror att jag klarar av, men jag kan ändå inte låta bli att bita mig i läppen och fantisera lite.


En ordentlig kuk, naturtrogen och modell större. Sugpropp i botten gör att den går att rida, då man kan fästa den lätt så att den står upp. Jag vet då jag provat ;)


Ytterligare en naturtrogen men ordentlig grov och ådrig. Riktigt snuskigt och får det att pirra till av tanken av att det kanske finns dom där ute som döljer sånna här monster i byxan. 

Mer i min stil! Rosa och gulligare, även om storleken är något helt annat. Det kanske hade varit något jag vågat prova? ;)
En uppblåsbar dildo. Den påminner ganska mycket om den jag redan har. Gillar hur den glänser och gissar att den skulle glänsa ännu mer efter att den glidit in i mig.

onsdag 7 augusti 2024

Fascination av stora kukar

Mina träffar med stora killen som blev av under min Stockholmsresa före sommaren har gett mersmak och något jag utforskat på sista tiden.

Att jag kallar han för stora killen beror ju på att han är en lång och ganska bred kille med en hel del muskler. Däremot är han även stor där nere.

Storleken på en killes kuk har väl diskuterats otaliga gånger och jag upplever inte att jag varit så fäst eller fascinerad av just en stor kuk. Så klart får den inte vara alldelens för liten - något jag varit med om i mina yngre dagar. Fast det är en annan historia.

En lagomt stor kuk duger alldelens utmärkt och det handlar mer om hur killen är i övrigt och hur han kan använda fingrar, tunga och kuken för att göra det skönt för mig.

Samtidigt som jag säger att jag inte varit direkt fascinerad av storleken på en kuk - så får jag samtidigt erkänna att det något kittlande med tankar om en stor kuk.

Under sommaren har jag och killen provat några nya saker. Bland annat har han bett mig att pulla mig själv med flera fingrar medan han sett på. Vilket gav en snuskig och förnedrande känsla. Att han såg på medan jag, med särade ben, kämpade med att få in ytterligare ett finger i min fitta.

Han har även pullat mig med flera fingrar och vi har provat gränserna lite, fast utan att göra något extremt som att töja eller liknande. Tror det heter så? Vet faktiskt inte, då det är nya saker för mig.

En leksak som kommit till användning är min uppblåsbara bruna dildo. Den man kan pumpa upp med en liten handpump. Efter 3-4 pumpningar så fyller den upp mig väldigt bra vill jag lova ;)