söndag 23 maj 2021

Pinsamma selfies

Att ta selfies är ju populärt, men det är några saker man ska tänka på. Så klart ska man försöka se bra ut och allt sånt - det kan ni redan. 

Utan jag menade att man ska tänka på vad som mer syns i bilden. Här är några exempel.


Om man tar en selfie med solglasögon så kan omvigningen lätt reflekteras i glaset. Dumt att ta selfie samtidigt som man surfar efter stora sexleksaker.Detta gäller inte bara i samband med selfies, utan alltid. Man bör plocka undan efter sig och inte lämna jellydildon framme.Jättefin selfie! Du är festfin och glad. Fast lite pinsamt att du tar bilder när du sitter på toaletten :)Åter igen - var noga med att plocka undan era sexleksaker när ni är klara med dom. Jag har mina gömda under lite kläder i en av mina byrålådor (en klassiker).

5 kommentarer:

 1. Haha. Ja kan ju bli pinsamt. Jag har min porr gömd i en låda i garderoben typ. Vore pinsamt om ens föräldrar tex skulle upptäcka nåt när de hälsar på!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får passa sig. Jag kommer ihåg när jag en kom upptäckte att jag hade med en dildo i väskan till Universitetet. Den hade blivit kvar i väskan av misstag. Hade ju varit måttligt pinsamt om den hade trillat ut i klassrummet inför alla.

   Radera
  2. Haha. Ja fast konstigt egentligen att det ska vara skämmigt ju. Jag menar alla har väl sex i någon form och det är nåt vi njuter av.

   Radera
  3. Förstår vad du menar, men samtidigt så tycker jag att det skulle ta bort mycket spänning/extra krydda om alla var helt öppna kring sex. Kanske hade blivit bra det också, men jag tror det hade varit väldigt annorlunda.

   Radera
  4. Jo det klart. Du har nog rätt i det. Samtidigt tycker inte jag det är nån stor grej om jag skulle råka få veta att den och den kollar porr eller har sexleksaker osv...Sen det klart är väl sex privat på så vis att man kanske inte skyltar direkt med det offentligt

   Radera