lördag 1 maj 2021

Sexnovell - Tågresan

Låt mig berätta om min senaste resa jag gjorde. Jag skulle åka tåg för första gången på länge. Tåget avgick vid middagstid och skulle vara framme dagen därpå. Jag hade noga avvägt om jag skulle välja sovkupé eller inte. Något som jag till slut hade bokat - det är liksom värt att kunna gå ifrån och faktiskt få sova några timmar.



Väl ombord och tåget hade börjat rulla så ropade dom ut att restaurangvagnen hade öppnat. Efterssom jag inte hade hunnit äta en ordentlig middag så gick jag dit. Jag var nog först där.

Så jag beställde lite att äta och slog mig ner vid ett bord. Under tiden började fler passagerare komma och vagnen fylldes ganska snabbt.

Jag var ensammen, men insåg snabbt att i några bort bort satt två intresserade killar. Dom pekade i smyg och den andra tittade åt mitt hål. Småpratade.

Dom var i 30-års åldern och jag tror att dom pratade om mig. Jag började tänka på hur dom pratade snuskigt om mig. Kanske om mitt utseende, kanske om mina bröst?

Dom kanske pratade om att ragga upp mig, att jag skulle följa nån av dom till deras hytt. Ja, kanske hur dom hade önskat att jag följde med dom båda två?



Mina tankar gjorde mig lite kåt. Jag tänkte liksom utifrån deras tankar. Vad dom hade önskat skulle hända.

Liksom för dom. Att ragga upp en yngre tjej på tåget. Nån av dom satt säkert och fantiserade om hur det hade varit att få en avsugning av mig. Snuskigt? Ja absolut.

Den andra kanske fantiserade om min kropp. Hur min nakna hud skulle kännas. Om jag var rakad eller inte.

Jag kom på att jag skulle undersöka deras intresse lite, Inte för att jag vågade prata med dom eller så, utan bara på avstånd. Så jag bestämde mig för att gå fram till kassan och köpa nå godis. Killarna satt i ett bord rätt nära.

Jag hade på mig jeans och när jag stod vid kassan putade jag lite med rumpan åt deras håll. Jag köpte en liten godispåse och en klubba. Efter jag hade betalt sneglade jag över axeln.

Båda killarna tittade på mig, den ena vände snabbt bort blicken. Medan den andra tittade förtrollat på min stjärt.

Jag gick tillbaka till mitt bord och tog klubban i munnen. När jag tittade åt deras håll, vände dom borde bort sina nyfikna blickar. Så nog hade jag fångat deras intresse allt.

"Snuskisar" tänkte jag. Klockan hade börjat bli mycket och jag tänkte att jag återvänder till kupén. Så jag gick förbi killarnas bord och kunde känna deras blickar granska mig noggrant.

Hade jag pratat med dom erbjudit dom något spännande - så tror jag inte dom hade varit sena med att tacka ja.

Jag hade lämnat min väska i kupé. Det var tomt när jag lämnade, men nu hade en annan gäst kommit dit. Det var en medelålders man, som satt och läste i en bok när jag öppnade dörren.



Vi hälsade på varandra och småpratade en del. Han var gift och varit på tjänsteresa. Nu var han på väg hemmåt. Han verkade trevlig och snäll. Så klockan gick rätt snabbt och det började vara dags för mig att bädda ner mig.

Vi hade kommit överens om att jag skulle få den undre bädden och han ta den övre.



Jag kröp ner under täcket och tog av mig jeansen där under. Tog även av tröjan så jag bara hade linne. BH och trosor på också. Var ju bara en natt och kändes rätt att vara lite mer påklädd.

Vi släckte och jag började tänka på kvällen. Killarna i restaurangvagnen. Säkert var det nån av dom som tänkte på mig. Snuskigt att vara i deras sexfantasier liksom.

Undrar vad mannen jag delade kupé med tänkte på? Liksom åka tåg med en ung tjej, som bara ligger en liten bit från honom.

Han kanske tänkte att jag låg nerbäddad endast iklädd trosor? Eller kanske naken?

Han kanske låg och fantiserade om mig? Tänk om jag somnar och han tafsar på mig, skulle jag märka det?

Jag började tänka på om han blev hård när han fantiserade om mig? Undrar hur hans kuk ser ut. Har han en stor kuk?



Man säger ju att erfarenhet är viktigt - undrar hur det hade varit att ha sex med en äldre man? Han hade kanske gjort det jätteskönt för mig.

Hur han hade legat över mig i missionären och knullat mig. Våra stön hade dolts av ljudet från tåget. Jag somnade till mina snuskiga fantasier.

Jag vaknade på morgonen av att det var ljust i kupén. Jag var ensammen och tittade på klockan. Hade glömt att ställa larmet och vi skulle snart vara framme.

Jag var kissnödig så jag tog på mig en kjol och en tröja och gick ut ur kupén. Till toaletten var det lång kö så jag bestämde mig för att gå åt andra hållet.

Fast jag hade inte tur. Det var nämligen kö där också - så jag fick snällt ställa mig och vänta.

Åter igen började jag tänka på restaurangvagnen, sen på mina snuskiga tankar om mannen. Jag hade ju blivit kåt, kände först nu hur det kändes fuktigt mellan benen. Hoppas jag inte drömt och pratat i sömnen. Tänk vad pinsamt.

Kön blev lite kortare och istället för gårdagens kåthet så blev jag påmind om att jag var kissnödig. Väldigt kissnödig.

Jag hade ju typ försovit mig. Hade tänkt stiga upp tidigare. Nu fick jag istället så i kö. Måste ha sett roligt ut när jag stod i kjol och knep ihop benen.

Tog ett steg framåt och kåtheten gjorde sig påmind. Jag kände liksom fuktigt och halt det var när jag tog steget framåt.

Men det var inte läge för sånna känslor, utan jag fokuserade fullt ut på att kunna hålla mig. Två till före mig...

När jag var nästa på tur hade gränsen nåtts. Vilken lättnad när dörren öppnades och jag fick stiga in. Dessvärre blev jag nog lite för avslappnad för när jag vände mig om för att låsa dörren så kände jag hur det blev varmt. Jag knep ihop och lyckades rädda mig från en olycka.

Trosan hade fått sig en liten dusch och jag torkade snabbt bort de två dropparna dom sakta gled ner över mitt ena lår.

Kändes pinsamt att gå därifrån med våta trosor under kjolen. Gick till kupén för att byta. Som tur är var jag ensammen så jag kunde ta fram ett torrt par trosor.

30 minuter till avstigning. Wow, skönt att vara framme hann jag tänka.

Jag skulle börja packa, men kom på att jag hade glömt mitt hårband på toaletten så jag gick för att hämta det först. Som tur var så var det ingen kö den här gången och hårbandet hängde på kroken där jag lämnat det.

Då återstod det bara att packa ihop allt och hoppa av tåget på några minuter. Perfekt!

Jag samlade ihop mina saker i kupén och packade ner allt. Men... var var mina trosor? Jag hade ju lämnat dom när jag hämtade hårbandet?

Tåget stannade medan jag letade vidare. Mannens väska var också borta och trosorna hittade jag aldrig.



3 kommentarer:

  1. Trevlig läsning! Hoppas det kommer en snaskig del 2!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt att du gillar. Jag har skrivit några olika sexnoveller. Det är rätt spännande att fantisera och skriva om det.

      Radera
  2. Jag älskar dina historier. Riktigt runk vänliga.

    SvaraRadera