lördag 16 juli 2022

Min sexuella utveckling - del 1

Jag började tänka tillbaka lite och hur min sexualitet har utvecklats och vad jag har provat på och upplevt. Utåt sett har jag alltid varit lite försiktig och blyg, men kommer ihåg en del från tidiga tonåren och hur jag började upptäcka allt det här kring kroppen och sexfantasier till att vissa saker faktiskt blivit verklighet.

Jag tänkte skriva något inlägg om den här typen av upplevelser och minnen, men som vanligt när det handlar om att återberätta en upplevelse eller tankar och känslor - så är det inte alltid så lätt att göra det.

När jag började onanera så var det inte alls som nu. Jag hade inte direkt några fantasier om killar och sex, utan jag hade mer eller mindre upptäckt att det var skönt att röra vid sig själv. Fantasierna eller känslan var snarare att det var något fult och förbjudet.

Jag vet att jag ibland hade fantasier om att det liksom var något påtvingat, att jag gjorde det av någon anledning. Alltså inte för mig själv - men samtidigt njöt jag och jag kunde få orgasmer. I början var det uteslutande att jag rörde utanpå läpparna och över klitoris, gärna med lite saliv som glidmedel. Upp och ner eller i cirklar.

Intresse och nyfikenheten för killar och sex kom lite senare in i bilden. Andra tjejer i klassen började pratade om killar på ett sätt som var nytt för mig. Men självklart drogs jag med och det gjorde ju att en nyfikenhet skapades och därmed även starten på att jag började fantisera om sex.

Man visste ju så lite i början. Visste om kramar och kyssar och att nästa steg var att kuken skulle in i mig. Men det fanns så mycket mer när man väl insåg och hörde om begrepp som att: smeka varandra, bli pullad eller till och med oralsex.

Jag var kanske inte sen i utvecklingen, men självklart var det dom som utvecklades snabbare än mig. Brösten började växa och jag kommer ihåg att det var perioder då jag jämförde mig mycket med andra tjejer. I omklädningsrummet i samband med gymastiklektionerna kommer jag väl ihåg. Känslan av att titta men utan att någon upptäcker.

Det här fortsatte ganska länge och kanske finns det kvar än idag. För visst kan det vara svårt att ibland inte titta lite i smyg. Det var i alla fall en period lite senare då jag tänkte mycket på det här och jämförde mig med andra tjejer. Allt från kropp, storlek, kläder, underkläder, smink osv. Jag var nog än mer försiktig på den tiden och varken klädde eller sminkade mig utmanande eller utmärkande på något sätt. Men under den här perioden så fantiserade jag en hel del om tjejer faktiskt. Det var nästan uteslutande fantasier om tjejsex när jag onanerade. 

Gissar att det kändes säkrare och mer betryggande på sitt sätt, även om det bara hanlade om fantasier. Fantasierna handlade många gånger om att ta det där steget till att det faktiskt hettade till. Jag kommer ihåg att jag hade en liten crush på en tjej i min klass. Så hon fantiserade jag mycket om, sen var det även en tjej i en årskurs under mig som jag fantiserade en hel del om. Vet inte varför det blev just hon, för vi hade aldrig direkt nån kontakt eller så. Men jag kommer ihåg att fantasierna med henne, då kunde jag vara lite mer framåt och ta för mig mer. Medan hon i min klass - då var jag mer passiv och på sitt sätt något undergiven.
4 kommentarer:

 1. Jag har ju förstått i efterhand att det var mycket jag inte visste vid den tiden jag upptäckte sex. Var många idéer och tankar som inte alls stämde. Sen låter det bara för härligt när du beskriver hur du onanerade. Oskyldigt utforskar du din kropp och smeker dig själv. Wow!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt oskyldigt i början - det var först senare jag började fantisera om både det ena och det andra.

   Radera
 2. Första gången jag njöt sexuellt var också i gymnastiksalen. Tror jag var åtta år. Vi klättrade upp på lianer. Sen skulle vi glida ner. Friktionen mot snoppen mmmmmm...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det är nånting laddat kring gymnastiksalarna i skolorna :)

   Radera