lördag 23 juli 2022

Min sexuella utveckling - del 4

Sexfantasier är får nog ses som en bra träning inför det som komma skall. För en hel del har ju blivit verklighet och även om jag inte ska berätta om allt så kan jag i alla fall dela med mig av vissa minnen.

Första gången var väl egentligen mest hångel och kyssar, men vi rörde vid varandra där nere innan vi avbröt. Jag tror det var lagomt för oss båda den gången. Senare gick vi hela vägen och visst var det lite nervöst. Det var bra och på bådas villkor. Ganska enkelt med missionären och han slickade mig och jag sög honom. Sen var det ingen relation som höll speciellt länge.

En annan kille jag var tillsammans med en kort period gick jag inte fullt lika långt med. Det jag egentligen kommer ihåg var hans storlek där nere. Han var nämligen väldigt liten - jämförbart med ett lillfinger. Det var väl inte direkt därför vi gjorde slut, men det är i alla fall något jag kommer ihåg.

På konfirmationslägret hade jag en crush på en kille. Då flirtade jag en hel del och det kändes lite förbjudet när det är kyrkligt och allt sånt. Senare på sommaren så blev vi ihop.

Men om vi spolar fram tiden en aning så har jag hunnit med en hel del spännande och snuskiga saker. Jag kan lista några.

 • Gå med buttplug till tvättstugan och tillbaka.
 • Bli smekt under trosorna i publikhavet på en festival framför en scen.
 • Stanna i skogen efter ovanstånde festival och ha sex i en bil.
 • Sålt mina använda trosor på internet.
 • Vara undergiven och ha sex med händerna låsta i handbojor.
 • Provat att ge wet.
 • Träffa en annan kille utanför relationen (stora killen)7 kommentarer:

 1. Du nämner förbjuder och kyrkligt och jag minns när jag och min fru gifte oss. Före bröllopet hade vi ett eget rum för ombyte i anslutning till kyrkan och där tog jag chansen och smekte henne under klänningen så när vi väl skulle gå in i kyrkan var hon härligt våt i trosorna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter exakt som att det är på liknande tema och samma känslor - så där förbjudet och pirrigt, men ändå inte för avslöjande och utlämnande.

   Radera
 2. Vill du berätta mer om den gången du gav wet? / Lasse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får skriva ett inlägg om det. Kanske nån bild också ;)

   Radera
 3. Ja gärna bilder på det med 😁

  SvaraRadera
 4. Vad härligt snuskiga saker du varit med om. Men finns det ngn lista med saker som du inte vart med om som du skulle vilja uppleva. Dela gärna med dig isåfall.
  Kram Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen direkt lista. Visst har jag fantasier. Ibland sånt jag hoppas ska bli verklighet, som senare inte känns lika lockande och som endast passar som en fantasi. Det är väl lite det som är grejen med fantasier - att man får en chans att liksom prova på först (fast på låtsas).

   Radera