måndag 25 juli 2022

Våtare eller wet

Jag skrev om mina sexuella utveckling och nämnde att jag provat på enklare former av wet. Jag skulle väl beskriva wet som nån form av sexuell anspelning i samband med att någon kissar.

Jag har inte gått så långt, men jag skulle kunna nämna tre upplevelser som skiljer sig lite åt inom ämnet.

Till att börja med - när jag var i tonåren så kommer jag ihåg att jag kunde fantisera en del kring just kiss. Inte mycket, men ibland dök det upp. Det var nånting fult och förbjudet, men jag kunde ändå känna en viss spänning och kåthet. Så här i efterhand kan jag koppla ihop dom känslorna med typ undergivelse och straff och dom känslor jag kan känna sexuellt i andra situationer som också har inslag av undergivelse och dominans.

Jag har inga tydliga minnen exakt vad jag tänkte på, men vet att det var korta tankar som var ganska grova faktiskt. Röra vid, få kiss på mig och till och med bada och dricka.

Sen har det hänt att jag onanerat i duschen några gånger. Ni vet i duschen, vatten som pårlar och så - så blir man lätt kissnödig. Vilket också hänt några gånger. Då har jag vid flera tillfällen låtit det komma och kåtheten i kroppen kombinerat med att låta det komma ha varit väldigt spännande. Känna med handen, känna hur det blir varmt längs låren är annorlunda känslor.

Sen en bit in i relationen med killen så kom det fram att han var nyfiken på detta. Så vid ett tillfällen så frågade han om han inte kunde få känna när jag kissade - vilket vi också gjorde. Förbjudet och snuskigt, samtidigt utlämnande och jag gjorde som han önskade.

Det har vi gjort vid flera tillfällen och vi har även gått lite längre. Men inte så mycket längre. 

Jag har även tagit foto vid flera tillfällen och det finns bildserier där jag kissar framför kameran. Det har visat sig att det är fler som finner detta spännande och upphetsande. På så sätt finner jag det som en spännande sak att kunnda dela med mig av och avslöja här på bloggen. Sen förstår jag att det inte är för alla, men samtidigt hoppas jag att alla kan repsektera att vi har olika gränser och blir kåt av olika saker.

Känner du att det hade varit spännande att få ta del av dessa bilder så får du gärna kontakta mig på finajosefin(a)hotmail.com   glöm inte att byta till ett riktigt @

Ni får gärna skriva kommentarar här på bloggen, men tänk på att allt för grova kanske inte faller alla i smaken.

11 kommentarer:

 1. Jag var med om en gång med ett kk jag hade, vi låg i en 69a och hon över mig och jag slickade hennes klitoris samtidigt som jag lekte sakta sen snabbare och snabbare med en dildo i hennes våta sköte och helt plötsligt bara spruta hon ner mig samtidigt som hon fick orgasm, det var bådas upplevelse av en fontänorgasm och vi båda gick igång så på det så det blev ett stående inslag när vi sågs. Tyvärr har det aldrig blivit så med flera då dom inte gillat känslan . /Lasse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror jag vet "den där känslan" som du nämner. Det är rätt läskigt och lite obekvämt, men vågar man gå vidare är det bara såå skönt :)

   Radera
 2. Måste nog beställa en bildserie,där du kissar.tycker om när tjejen sprutar på mig!.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ler... det kanske är lite samma som när en kille kommer på en tjej - viss undergivelse, lite snuskigt och så... men ändå spännande.

   Radera
  2. Skulle gärna se på när du kissar,och rinner ner på dina lår

   Radera
  3. Maila mig så fixar vi det. 1 bildserie för 80kr eller 5 stycken för 250kr.

   Radera
 3. Skulle gärna utmana dig på lite små uppdrag där du skulle få testa lite gränser inom ämnet och även utforska wet lite mer. Tycker det du beskriver inte alls är så farligt, skulle vara kul diskutera detta ämne lite djupare i en trevlig chatt.
  /A

  SvaraRadera
 4. Kom och sätt dig på mitt ansikte så ska jag göra dig blöt. //Kurtan.

  SvaraRadera
 5. Vore det inte dags att testa en gangbang? Fyra till fem män som ger dig all uppmärksamhet. Som slickar och suger och masserar dig. Sex händer som tar på din heta kropp. En kuk i varje hål och en i vardera hand som den slampa du är. Sedan total nedsprutning. En dusch av sperma över din sexiga kropp. Man lever bara en gång sägs det. Kanske kan du ta med en väninna eller två så det blir en rejäl ormgrop.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst finns det inslag som är spännande med detta, men jag tror det är något som passar bäst i fantasinsvärld ändå. Fast visst låter det lockande att ha flera män som vill röra vid mig.

   Radera
 6. Jag älskar att bli kissade på. Speciellt på kuken. En dröm var att få slicka fittan då hon kissade.. Det har jag nu upplevt.. . Nej det gör jag inte en gång till . Men gärna på kuken. Genom strumpbyxorna

  SvaraRadera