lördag 31 december 2022

Tjuvtitta

Bad tidigare er läsare att skriva och berätta om ni har några idéer eller egna upplevelser som jag kan skriva om här på bloggen och det kom några spännande kommentarer och mail.

Jag fick ett mail som handlade om spänningen med att tjuvtitta. Väntan och pirriet i att kanske få se något spännande utan att veta vad det kommer att vara. Det är även lite makt i att få ta del av något som det inte är meningen att man ska se. Förnedrande är ett annat ord, även om den som man tjuvtittar på egentligen inte ska få veta något. 

Det finns flera känslor i det här med att tjuvtitta och tänker jag på det så är många utav dom känslor och tankar som kan öka kåtheten och spänningen.

Jag fick ett mail av en kille som berättade lite om sina erfarenheter med att tjuvtitta och det var en del av hans berättelse jag fastnade för som jag tänkte dela med mig av här på bloggen.

För ett antal år sedan upptäckte jag att det inte var något fel på utsikten från min lägenhet. Ett grannhuset låg ganska nära, och det var endast en låg häck som skiljde tomterna åt. Där bodde en familj och deras dotter hade sitt rum närmast mitt fönster. 

En kväll reagerade jag plötsligt då jag upptäckte att denna söta tjej stod innanför fönstret med ryggen vänd mot mig. Hon hade bar överkropp och böjde sig framåt för att ta av sig byxorna. Jag hade svårt att släppa blicken och fick se en söt rumpa i ett par svarta trosor. Därefter försvann hon från synhåll för den gången.

Efter det här så satt jag många gånger och tittade ut genom fönstret i hopp om att få se något. Och mer blev det. Självklart hoppades jag på naket och kanske mer därtill, men det var kompisar på besök, nån gång bytte hon kläder, jag fick kort se henne naken vid några tillfällen. Det fina i det hela var att hon nästan aldrig hade gardiner eller persienner för fönstret.

Jag bodde på annan ort ett tag, men flyttade sedan tillbaka till min lägenhet som jag hyrt ur i andra hand under tiden. Tyvärr verkar dottern vara utflugen då det oftast bara är släckt i hennes fönster.

Men så en dag för två månader sedan så hände något. Det var tänt, persiennerna uppdragna och i föntret dök hon upp igen. Hon verkade nyduschad och hade handduk lindad runt kroppen. 

Jag spetsade blicken och hjärtat började slå. Hon gick runt i rummet men helt plötsligt lät hon handduken falla. Spritt språngande naken kunde jag se hur hon letade fram kläder och höll upp och provade framför kroppen innan hon väl bestämde sig för vad hon skulle ta på sig.

Nu är det tyvärr återigen släckt på hennes rum, men jag hoppas att hon snart ska komma tillbaka igen.

Jag gillade den här berättelsen för att jag liksom kan känna igen mig i mycket. Jag har alltid varit proper och försiktig med att inte visa för mycket. Både när det gäller val av kläder, men även med att stänga dörren och inte stå i fönstret så att någon kan råka se.

Samtidigt är det något spännande och pirrigt med att någon kan se. Det är svårt att förklara med ord, men det är skillnad på att medvetet visa upp sig och att istället göra det mot sin vilja. Sen kan det ändå vara så att det här med att vara oskyldig och bara "råka" något, ändå är ens vilja även om man inte riktigt vill erkänna det för sig själv.

Sen gillar jag den här känslan och pirret av väntan. Vad ska komma härnäst? Ibland fick han inte se något och ibland så bjöds det på överraskningar i form av nakenhet.

 


8 kommentarer:

 1. Att få syn på någon naken om än bara lite naket är väldigt upphetsande. Varit i butiken och väntat på frun utanför provrummen och råkat se in när någon byter om i grannhytten. Även råkat se in i omklädningsrummet vid utomhusbadet. Om än jag bara såg lite naket så har det blivit många härliga fantasier.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tänka mig att det är några som spannar utanför provhytterna för att få chansen att se en lättklädd tjej byta om.

   Radera
 2. Jag känner igen mig fruktansvärt mycket då jag i tonåren ofta spenderade tid bakom gardinen och spionerade på vad som hände i huset mittemot. Såg aldrig speciellt mycket förutom någon kvinna i 40-års åldern som bytte om. Drömde om att få se någon av tjejerna min klass naken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju lite som berättelsen i inlägget. Bor man nära inpå varandra är det ju lätt hänt att man glömmer bort att dra för persienner eller gardiner och då finns risken att något tjuvtittar på en.

   Radera
 3. Är det där du bor fina Josefin? 😀

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske jag på bilden också, vad tror du?

   Nejdå.. det är faktiskt ett kollage...

   Radera
  2. Okej, där ser man.

   Radera
 4. Jag så direkt att de inte va du Josefin🥰.Din stjärt är mycket Sexigare😛

  SvaraRadera