måndag 10 juli 2023

Inget under klänningen


Skrev tidigare om att jag inte hade några trosor på mig utan gick med sommarklänning och inget under. Fick en del respons på det inlägget och började fundera och kom på att det kan vara värt att skriva ett inlägg om det.

Jag har alltid varit en så kallad "fin flicka" och har aldrig riktigt klätt mig utmanande. Istället har jag oftast haft kläder som inte visat för mycket.

Däremot finns det en annan sida av mig och det var lite därför jag startade bloggen. Ett sätt att leva ut en sida av mig som vill testa att tänja på gränserna, vara lite flirtig och lockande. Då har bloggen varit perfekt :)

Jag har gått utan trosor utomhus några gånger faktiskt. Även om det främst har varit vid tillfällen då det inte varit så mycket människor i närheten och jag kunnat känna mig trygg.

En gång var på uppmaning av killen. Han övertalade mig att gå till tvättsugan utan trosor under klänningen. Det tog emot samtidigt som det var spännande. Det blev en förlängning av ett sorts förspela skulle man kunna säga. 

Även om det kändes ganska säkert att gå dit så blev jag lite nervös att jag skulle möta någon, den där sista biten när man går ner för trapporna.

Första gången jag var utan trosor under klänningen var inte direkt ur någon sexuall synvinkel. Jag var i tonåren och hade badat med några kompisar. Det var en bit upp till stugan och tankspridd som man är så hade jag inte tagit med något ombyte. Badkläder och en tunn klänning. Sen när jag badat hade jag bara en tunnklänning.

Fick gå upp till stugan endast iklädd klänningen och jag kommer ihåg att känslan - en blanding mellan att skämmas och lite orolig att hennes pappa eller någon granne skulle se mig. Samtidigt är det kanske skönt att känna vinden mot ens nakna kön :)

I lördags gick jag utan trosor inomhus, men tog på mig ett par när jag väl skulle ut. Killen gillade det i alla fall. Han råkade några gånger föra upp handen under klänningen och känna på mig. Kändes pirrigt och härligt och jag biter mig själv lite i läppen när jag tänker på det. 

Busigt av mig att vara utan trosor! ;)

Visst finns det spännande fantasier om att var utan trosor mer offentligt. 

Sätta sig på en parkbänk och råka visa lite för mycket för någon. Hur hade dom reaktionerna varit? 

Pinsamt att behöva hålla ner klänningen om det blåser. Något som man behöver göra ibland i vanliga fall också, men det blir än viktigare om man inte har några trosor under.

Undrar hur det hade varit om killens hand råkade leta sig in under klänningen och det är naket där under. Ger ju vissa möjligheter...

9 kommentarer:

  1. Vad tycker din kille om att du säljer trosor och andra föremål?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han vet om det. I och med att det är över nätet och inga träffar så verkar han inte bli det minsta svartsjuk. Tror mer att det är spännande för han också. Att veta att jag har min snuskiga hobby :)

      Radera
  2. Kan din kille komma med snuskiga förslag på vad du ska sälja för något ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ibland har vi det rollspelet eller vad man ska kalla det. Att han liksom retar och utmanar mig att prova på eller erbjuda något. Vet att jag använde en dildo och vid ett tillfälle så började han fråga om jag inte skulle sälja den till någon efter att den varit inne i mig.

      Radera
  3. Vad är det som du har sålt som du tycker är mest kinky ?

    SvaraRadera
  4. Har du sålt en använd och fylld kondom ? Det låter så snuskigt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har fått en sån beställning som jag ställde upp på.

      Radera
  5. Senast i veckan åkte frun utan trosor då vi skulle handla i våran cab, jag satt och smekte fittan på henne hela vägen dit blev paus medan vi handlade. På vägen hem fortsatte jag, hon var rejält våt hon knäppte upp mina shorts böjde sig över o började suga kuken.
    Jag hittade en liten avfart svängde in och gick runt så hon kom åt att suga bättre innan hon klev ur och böjde sig över bilen så jag kunde ta henne bakifrån, behövdes inte lång stund innan det gick för oss:)Härlig tur utan trosor..

    SvaraRadera