fredag 29 april 2022

Extra het krydda

Killen har fortsatt sitt sökande efter ett äventyr på egen hand. Efter det att vi liksom hade kommit överens om att han skulle få chansen att prova på något annat och vi hade pratat igenom det - så har han då och då berättat om vad som händer och vem han pratat med.

Tyvärr har det visat sig vara väldigt många som är fejk och det framkommer på ett eller annat sätt. Däremot är den goda nyheten att han igår hade bestämt träff en kvinna som han pratat med ett tag. Träffen var för att båda skulle kunna se att den andra är äkta och känna hur det känns. Alltså inget snusk :)


Det hela gick väldigt bra och när han kom hem och hade berättat den goda nyheten för mig så var han stundtals upptagen med att skriva till henne under kvällen. Turligt för mig så fick han inte utlopp för sina fantasier och istället var det jag som fick en väldigt kåt kille i sängen :)

Det var lite annorlunda - han var stenhård och ibland lite vildare än vanligt. Sen var det en extra krydda när han berättade om vad som pratat om. Ibland kunde jag känna lite svartsjuka, men samtidigt kom jag ihåg vad jag gjort för något med stora killen och det hela blev helt enkelt en extra krydda - en rätt het sådan :)

Eftersom träffen gick så bra så har dom bestämt ett preliminärt datum då killen åker till henne. Spännande!
4 kommentarer:

 1. Alltså wow vad spännande. Det händer att jag själv drömmer om att få träffa någon på sidan om och jag har även letat i smyg fast utan mening att göra verklighet av det. Däremot har det varit väldigt lockande att skriva till några när jag läst annonser på bodycontact.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog inte en helt ovanlig fantasi som många har. Undrar hur många som vågar göra verklighet av det.

   Radera
 2. Av vad jag kan läsa så har du också fått ut något av det här äventyret. Tänder du också på att han träffar en annan/kan du jämföra det med cuckold som annars finns mellan man/kvinna? /Jörgen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag skrivit så är det både lite svartsjuka, men även en hel del spännande med en sån här träff. Kan tänka mig att det går att jämföra med exempelvis cuckold eller hotwife, där man tillsammans kommer överens om något och även blandar in en utomstående. Handlar om tillit och kåthet på samma gång.

   Radera