lördag 23 april 2022

Tabubelagt

Jag gjorde för ett tag sedan ett utskick till några som handlat trosor av mig tidigare och har fått många fina svar tillbaka. Under veckan har jag skickat två stycken trosor och hoppas att det blir fler snart.

Jag började när jag var 18 år och sälja mina trosor. Jag kommer ihåg att det var väldigt pirrigt och spännande på samma gång och sen har jag fortsatt. Det verkar dessutom omtyckt av dom som köpt av mig - då många har återkommit och velat ha mer av mig.

Använda trosor är ju något förbjudet och väldigt tabu. Jag tror inte någon som köper av mig berättar om sina hemliga affärer för någon annan, men det behöver ju inte vara något fel med det. Det var inte precis så att jag berättade för någon annan när jag började onanera i tidiga tonåren, utan det var min hemlighet helt och hållet. Med tiden har jag så klart fortsatt att onanera, men det är inte alls lika hemligt och tabubelagt. Även det inte direkt är något jag berättar om för andra än här på bloggen exempelvis.

Här är en bild på två stycken trosor jag har hemma. Jag har ju en förkärlek för gulliga, färgglada eller rosa trosor. Jag kan använda dom till vardags så att dom blir välanvända. Men jag kan även göra annat med dom, exempelvis ha trosorna under en lekstund och smeka mig själv och min våta fitta med dom. Eller du kanske har andra önskemål?


5 kommentarer:

 1. Skulle vara grymt hett om du kunde få en fontänorgasm i dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst hade det varit det. Lyckas bara få fontänorgasm med Satisfyern. Fast det skulle nog gå att ha på trosorna och dra ner dom så att leksaken kommer åt klitoris - då hade trosorna med stor säkerhet blivit plaskvåta.

   Radera
 2. Jag älskar att slicka och suga på smutsiga trosor. Men det berättar man inte. Inte för någon. För att man tar alla tillfällen. Tänk om frun visste att alla kvinnor i bekantskapskretsen har fått sina smutsiga trosor slickade. I många år, flickvänners,mammors, mormödrar, fastrarna,systrars, allt och allas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har förstått att många gillar den typen av snusk - för visst är dofter väldigt sexuellt laddat. Samt även spänningen med ett par använda trosor förstår jag ger en extra kick.

   Radera
 3. Fd svärmors ...ojojoj... så äckliga.. så mycket piss smet sås och torkad avföring . Tre dagar att äta och slicka dom rena .

  SvaraRadera