söndag 10 april 2022

Lång och skön orgasm

Liksom andra delar av landet så har vi fått en himla massa snö under helgen. Allt kom på en gång och det snöade i sidled. Köbildning och traktorer som var ute och skottade överallt. Då är det lika bra att hålla sig inomhus.

Då är det även ett bra tillfälle att ta fram min Satisfyer och för en skön stund i sängen. Alltså denna leksak gör det hela till något helt annorlunda. Självklart kan det vara jätteskönt med fingrarna eller någon som slickar en. Känna en kuk glida in i mig och fylla min fitta. Det är kan vara jätteskönt och ge en härlig orgasm.

Satisfyern ger en något annorlunda orgasm och i många fall lockar det även fram en så kallad "våt orgasm". Så blev det även den här gången, där det flödade ut ut mig medan jag stönade fram en lång och skönt orgasm.

Bilden är hämtad från ett av mina filmklipp där jag filmade medan jag onanerade och fick en våt orgasm. Den och många andra filmklipp och bildserier finns till försäljning. Maila mig på finajosefin@hotmail.com

6 kommentarer:

 1. Det hade varit otroligt upphetsande att ge en kvinna fontänorgasm när man pullar henne eller om hon hade fått det då hon rider ens kuk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara kommit med leksaken, men killen har så klart varit nyfiken och på nära håll några gånger. Vi skulle kanske prova leksaken när jag rider?

   Radera
 2. Blir så kåt när jag läser din blogg som alltid så måste gå och lägga en sats nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade varit en helt opassande kommentar i andra sammanhang, men som omdöme till den här bloggen är det ett gott betyg :)

   Radera
 3. En rinnande våt fitta, fontänorgasm, sperma, wet sex eller ett par mjölkfyllda bröst - finner det mesta väldigt upphetsande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det nånting speciellt med dom saker du nämner. Även om man kanske inte tänder på allt - så har jag upptäckt att det är återkommande saker som läsarna nämner och frågar om. Att se killen komma och att få fontänorgasm är nog mina favoriter ;)

   Radera