fredag 1 januari 2021

Bra för huden

Dom säger ju att sperma ska vara bra för hyn. Jag får hoppas att det stämmer :)

Tog nyss nämligen emot ett stort spermasprut.

Sperma ska alltså vara bra för hyn. Frågan är bara om man ska svälja det eller om det ska smörjas in? Jag helgarderade mig genom att gapa stort, men killen missade en hel del så hälften hamnade över mitt ansikte och uppe över pannan.

Lite av det jag fick i munnen svalde jag och lite råkade droppa ner på mina bröst.

Jag vet att han gillade det och jag har inget emot att ibland ta rollen som undergiven och förnedrad. Spännande med snuskiga lekar - ger mig ett leende som räcker hela dagen.

Så om det nu visar sig att sperma är så nyttigt för huden. Tänk om jag inte har möjlighet att få hans sperma någon dag. Då kanske någon annan kan ställa upp? Vad tror ni?

15 kommentarer:

 1. Självklart ställer man upp. Finns 2st favoriter när jag ska komma. Det ena är att spruta på kvinnans bröst.
  Det andra är när man blir avsugen hela vägen och hon har munnen stängd runt kuken när jag kommer och sen sväljer det.
  Så Självklart ställer jag upp om du behöver
  Du är så sexig. Har köpt både kort o film av dig och det är värt var enda krona. Har fått många härliga orgasmer till dom.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har provat både ock. Visst är det en viss spänning i att ta allt i munnen med stängda läppar. Inte alltid allt ryms bara.

   Radera
 2. Härligt. Typ 8 gånger av 10 när jag har sex med min flickvän så sprutar jag henne i ansiktet. Är så himla porrigt och sexigt. Tur att hon låter mig göra det med. Håller dock inte med om att det är förnedrande. Skulle aldrig kunna förnedra henne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst behöver det inte vara förnedrande, men för mig är det i alla fall kopplingar till det. Undergivenhet och viss förnedring.

   Radera
  2. Okej.

   Så du tänder alltså på förnedring?

   Radera
  3. När du säger det på det sättet så är mitt svar nej.

   Alltså ibland så tänder jag tanken att vara något undergiven och då kan något lite förnedrande vara upphetsande.

   Förnedring är nog ett för starkt ord. Sen så är det ju mer en lek och ren förnedring - för det står jag inte bakom.

   Radera
  4. Okej. Då förstår jag.

   Radera
 3. Om du skulle tappa möjligheten till din killes sperma finns det nog gott om andra som kan "offra sig". Säkert flera läsare och definitivt undertecknad ;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har förstått att det verkar vara så (gillar jag att höra) ;)

   Radera
 4. Tror många killar gärna skulle ha ställt upp. Jag skulle definitivt gjort det. Dessutom skulle du få bestämma helt vart laddning skulle levereras. Jag är flexibel och gillar de flesta ställena!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm... spännande, jag brukar inte direkt vara den som själv väljer hur det ska bli. Liksom att jag önskar i förväg. Hmm... ska tänka på det.

   Radera
 5. Jag har gett dig ett intressant alternativ som du skulle skriva inlägg om senare (handlade om bilder och träff med nån från stan), ser fram emot det inlägget. /A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer. Ska se om det blir något av det. Om det ska vara sexnovell-stuk på det inlägget eller hur det blir.

   Radera
 6. Mer av denna typen av inlägg, de är helt underbara, där du är personlig och öppen. Sen såklart sperma inslagen är ju grymma. Har du funderat på låta nån titta live på er? Antingen sittandes i rummet? Eller via kamera?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har tanken funnits så jag fått en del förslag och förfrågningar, men det är inget vi gjort. Utan det är genom mina bildserier/filmklipp i så fall.

   Radera