måndag 4 januari 2021

Sexnovell - Tågträffen

Jag hade fått en beundrare som kontaktat mig flera gånger. Han berättade att han köpt bilder av mig och ville ha mer. Att han med spänning följde det jag skrev på bloggen.

Jag är inte den som är lätt att övertala, men det var något som gjorde att jag blev nyfiken när han berättade att hans stora fantasi var att få runka och samtidigt se mig i ögonen samtidigt som han gjorde det.

Jag vet inte hur det gick till, men till slut gick jag med på att uppfylla hans fantasi. Vi skulle träffas nere vid tågstationen och han hade köpt biljett till oss båda med egen kupé.

Jag klädde mig vardagligt och det kändes pirrigt inför mötet.

Jag fick ögonkontakt med en man som såg ut att vänta på någon. Ganska snart förstod jag att det var mig han skulle väntade på så jag gick fram och vi presenterade oss för varandra.

Han var äldre än mig, vilket var något jag hade väntat mig. Han var ganska lång och han var propert klädd med med en lite längre rock och under såg jag att han bar skjorta. 

När jag fick biljetten och vi steg ombord på tåget så kändes det lite som att han var min chef eller överordnade, som jag skulle resa med.

Väl i vår kupé och när tåget började röra på sig så hade vi hunnit småprata lite och nu bytes samtalsämnet ganska snabbt.

Han gav mig många komplimanger och då jag redan visste att han läst om mig samt sett mina bilder - mycket mindre påklädd än nu - så kom vi ganska snabbt in på varför vi var där.

Han berättade att han väntat länge på den här stunden. Han frågade artigt om han fick börja.

Han hängde av sig rocken tog upp skjortan från byxorna. Jag kunde se att det doldes nånting under hans byxor och jag behövde inte vänta länge på att få se vad.

Han satte sig ner och öppnade bältet och hasade ner byxorna så att hans kuk blottades för mig.

Vi satt på var sida i kupén och mittemot mig satt han alltså med nerdragna byxor och hans kuk stod hård för mig. 

Han tittade på mig en längre stund. Jag vet inte om han var nervös eller om han läste av mig.

Sen började han röra vid sig själv. Byxorna hasade längre ner och jag kunde se hur han började runka framför mig.

Jag la märket till att han var helrakad vilket gjorde mig lite förvånad, då han var så pass mycket äldre än mig. Jag började tänka att han kanske hade rakat sig speciellt inför den här träffen och ville vara fin inför mig.

Jag la även märket till att hans kuk var så hård i hans hand. Den stod rakt upp längs hans mage.

Jag kunde känna hur han hela tiden tittade på mig och kände mig först lite obekväm tills jag kom på att jag kunde vara lite flirtig och reta honom även om jag kände mig blyg i själva situationen.

Jag fästa blicken på hans kuk och slickade mig försiktigt över läpparna och väntade på hans reaktion.

Försiktigt bet jag mig i underläppen och reaktionen blev att han stönade lätt och runkade snabbare.

Jag möte hans blick och log mot honom och kunde se att han hade det skönt.

Jag gissade att han ville se mer av mig, men det var inte en del av vad vi kommit överens om. Däremot kunde jag ju reta honom lite. Så jag satte mig upp med benen under mig så att han kunde se mig lite mer i profil. Bjuda honom på mina former en aning.

Han runkade och såg på mig. Jag la mina händer på mina lår och smekte försiktigt över mina lår. Han tittade på med spänning.

Han ställde sig upp och började knäppa upp sin skjorta. Hans kuk stod hård framför mig och den var riktigt fyllig efter den behandling han gett den. Sen satte han sig ner igen och fortsatte att runka. Vi tittade på varandra och jag frågade om det var skönt?

Han bekräftade det jag redan visste och jag fick fler komplimanger och han tackade för att jag lät honom runka inför mig.

Jag log mot honom och bet mig i underläppen. Jag kunde se att han gillade det och jag förde ett finger till min mun och lät det slickade försiktigt på det.

Han runkade allt snabbare och jag hörde på hans andning att han uppskattade det.

Mitt finger fortsatte djupare in mellan läpparna och då stönade han att han kommer. Vilket han också gjorde.

Jag kunde se hur hans hårda kuk gång på gång sprutade sperma upp över magen och bröstet och hela tiden var hans blick fäst vid mig.

Efteråt gav jag honom lite papper att torka upp efter sig och vi han prata om det som just hänt en stund innan tåget stannade jag jag klev av.
10 kommentarer:

 1. Du är bra på att skriva noveller!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att ni tycks gilla det jag skrivit. Blev lite annorlunda den här gången. Försökte hålla mig väldigt kort, men ser nu i efterhand att det ändå blev ett rätt långt inlägg.

   Radera
 2. Kul att du fångar upp önskemål och skriver om dem, du har en bra känsla för att förstå spänningen i önskemålet, det jag inte fattar är hur du lyckas beskriva personen i texten så likt mig förutom åldern där jag tror du skrev om plus 50? ;-)... det var magiskt att läsa. Det kanske var en beskrivning om hur personen i din fantasi skulle vara för att det skulle kunna bli verkligt?
  Både detta inlägget och sperma inlägget var som svar på mina önskningar. Hur hade man kunnat belöna dig?...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se där, jag hade nog bara tur som prickade in likheterna. Tänkte skriva nåt mer inlägg på liknande tema.

   Belöna mig gör du på bästa sätt genom att köpa något av mig eller ge mig ett litet bidrag. Kanske några av mina bildserier. Maila mig gärna på finajosefin@hotmail.com

   Radera
 3. Ser fram emot fortsättningen och kanske alternativa möten med varierade utgångar.
  Tänk på de stora händerna som får dina ögon och läppar att vattnas av längtan att de ska omfamna din sexiga kropp. Men du brottas med tanken på att det var inte så vi sa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har skrivit ett nytt inlägg nu.

   Radera
  2. Jag gillar din ökade aktivitet sista tiden... ledig och massa tid eller har det ett samband med önskemål som jag lagt? Som får det att pirra lite i dig?

   Radera
  3. Är väl som mycket annat att det går i perioder. Men alltid positivt att få lite inspiration och sen är det så klart roligt när läsarna är aktiva också.

   Radera
 4. Dina noveller och bilder har gjort att jag tömt en hel del sperma genom åren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevligt att höra att du uppskattar det jag gör. Du får väldigt gärna sponsra mig. Kanske köpa några av mina bildserier? Maila mig gärna på finajosefin@hotmail.com

   Radera