söndag 10 januari 2021

En stund för mig själv

Under eftermiddagen blev jag ensammen hemma och killen kommer först tillbaka ikväll.

Varit lite småkåt sen imorse och då straffar det sig när man lämnar mig ensammen hemma. Det hann inte gå så länge efter att han stängt dörren då jag beslöt mig för att jag skulle ha en skön stund för mig själv.

Efter att ha läst kommentarer här på bloggen om digitalt sex och porr bland annat så startade jag datorn.

Först hade jag i åtanke att hitta nåt spännande mail eller kanske chatta med någon, men det är så längesen jag gjorde sånt så jag visste inte riktigt var jag skulle börja. Det blev istället att jag sökte porr på nätet.

Väldigt skönt att ligga där under täcket. Vara ensammen hemma och i smyg kunna titta på snuskig porr på datorn. 

Jag smekte mig själv och parallellt med det som visades på skärmen så dök olika fantasier upp i mina tankar. Av nån anledning (och det är inte första gången) så gled jag in på svarta killar. 

Begrepp som BBC (Big Black Cock) och "Once you you black you won't go back" förekommer ju. Då är jag nog inte är den enda.Kändes pirrigt att onanera i smyg när killen inte är hemma. Samtidigt titta och beundras över dom härliga kropparna och att dom på filmerna såg ut att vara välutrustade mellan benen.

Tycker dessutom det är väldigt vacker med kontrasten av mörkt och ljust. Tanken av min lilla ljusa hand som håller runt en hård svart kuk gör mig upphetsad.

Nu var inte min hand runt en kuk, utan jag smekte mig över klitoris och lät då och då fingrarna glida in mellan läpparna där det var så halt.

En skön orgasm fick jag och det kändes så mysigt att bara ligga kvar där under täcket och slappna av en stund efteråt.


6 kommentarer:

 1. Så himla Nice. Jag kollade själv på porr i helgen. Går i perioder när jag tittar. Ibland kan jag kolla i timmar. Sen kan det gå 1 månad typ innan jag kollar. Men jag är iaf som du kvinna och jag skäms inte för att jag kollar på porr. Skiter i om folk har pekpinnar att det är moraliskt fel osv. Jag blir kåt av det. Tycker det är helt normalt att människor gillar det.

  // Johanna//

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går i perioder för mig också. Ibland kommer jag bara på att jag är sugen att titta på nåt. Det kan vara att jag vill se nån annan ha sex eller att jag vill se något mer specifikt eller snuskigare.

   Radera
  2. Johanna du verkar ha en sund inställning, klart du ska titta om du gillar det. Finns inga rätt eller fel med vem som får gilla porr.
   Är det mer än porr och denna blogg som fascinerar?

   Radera
 2. Jag är man och jag vill absolut inte vara med och bidra till att kvinnor och tjejer exploateras och utnyttjas via porrsidor där man aldrig kan veta om det har gått rätt till plus att jag upplever att det sällan handlar om äkta lust i det man ser.
  Av dessa anledningar tycker jag att det är både härligt och bra att ni lustbloggare finns, bra erotiskt material som både är ärligt och äkta men som man kan vara någolunda säker på att deltagarna inte blir utnyttjade.

  Kram från anonym man

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du rätt i. Jag vill inte vara nån PK-tant och är inte det, men det är något man kan ha i åtanke.

   Äkta lust kanske man inte kan förvänta sig, men man bör ju sträva mot att ingen far illa i alla fall.

   Sen håller jag med dig om att amatörporr på det sätt jag gör det är ett väldigt bra alternativ. Tycker faktiskt professionel porr och amatörporr nästan är två vitt skilda saker.

   Radera
 3. Synd att man inte hade möjlighet till en chatt med dig idag, det hade varit spännande att prata vidare om dina noveller baserade på mina önskemål ;-)...
  lockas du ibland av tanken att börja chatta igen? Gillar du att chatta med eller utan kamera?

  SvaraRadera