fredag 8 januari 2021

Sexnovell - Bortskämd

Mail efter mail fick jag från en man som gav mig komplimanger och berömde mig. Tiden gick och han hade avslöjat mycket om sina erfarenheter och fantasier för mig. Han hade köpt mina trosor och nakenbilder och ville hela tiden ha mer av mig.

Han berättade att han ville skämma bort mig. Att han fantiserade om sex med mig, men förstod att det inte var något jag erbjöd. Men samtidigt ville han få upp leva lite mer av mig.

Han var envis och till slut gick jag med på något jag inte gjort tidigare. Han skulle få skämma bort mig genom att köpa "presenter" åt mig. Jag fick själv välja och önska.

Sen skulle vi ses på ett hotellrum i stan och han skulle lämna över presenterna till mig och i utbyte skulle han få se mig byta om framför honom och prova kläderna och jag skulle även lämna mina trosor åt honom. 

Reglerna var tydliga - se men inte röra.

Jag knackade på dörren och mötes av en man som öppnade och släppte in mig. Han var äldre än mig, vilket var något jag hade väntat mig. Han var ganska lång och han var propert klädd med en ljus skjorta som var knäppt hela vägen upp förutom översta knappen.

På sängen låg några påsar och jag kände igen butikernas loggor - det var mina presenter.

Han berättade att han hade väntat och längtat efter mig. Att han försökt hitta precis det jag hade önskat och sen tittade han ner i marken och sa att jag var otroligt vacker. Han var mer blyg i verkligheten än på mailen.

"Varsågod" uppmanade han mig och pekade mot sängen och påsarna.

Klänningen var där, likaså tröjan jag hade önskat. Eftersom mina trosor skulle bli kvar så hade han även fått lov att köpa nya underkläder åt mig också. 

I en egen påse låg trosor och bh från ett välkänt märke. Rätt storlek och färg också.

Jag höll upp dom framför mig och tittade på dom. Jag kunde se att han tittade på mig stående en bit bort.

"Jag gillar dom. Du har varit duktig på att handla åt mig" berömde jag honom.

"Vill du att jag provar klänningen?" frågade jag honom och han 

"Ja, mer än gärna" blev hans svar och han satte sig i en fotölj.

Jag steg åt sidan något och började öppna upp mina jeans. Sittande en bit bort så iaktog han mig noga.

Under jeansen bar jag ett par stringtrosor. Jag hade valt ut ett par jag trodde att han skulle gilla utifrån vår tidigare kontakt. Det var ett gulligare vita trosor med orden Love tryckt i röd text över hela trosan.

Jag var vänt mot honom när jag började dra ner jeansen och jag kunde se att hans blick var fäst på min kropp och vad jag avlöjade för varje cm jag drog ner byxorna.

När jag fått av mig byxorna så vände jag mig så att han fick ta sig en titt på min rumpa också. Jag vände på huvudet och våra blickar mötes och jag tror han blev lite generad.

Därefter tog jag av mig tröjan och nu var jag endast klädd i trosorna och en enklare ljusrosa bh.

"Ska jag prova klänningen?" frågade jag honom.

"Varsågod" blev hans svar och han nickade mot sängen.

Jag tog på mig klänningen och den passade perfekt. Så jag gick genom rummet till spegeln och såg på mig själv. Samtidigt kunde jag se i spegeln hur mannen tittade på mig. Då han inte trodde att jag såg så rättade han till bulan i byxorna som inte längre gick att dölja.

Jag bestämde mig för att ge honom lite mer show. Så jag gick till sängen och lyfte bort påsarna och kläderna från sängen. Retligt så ställde jag mig på knä och rätade till kuddarna, samtidigt som jag visste att han satt bakom mig och klänningen delvis hade glidit upp över min rumpa.

Det kändes pirrigt och upphetsande att vet att bakom mig står en man som mest troligt är tokigt kåt just nu. Veta att hans blick är låst på min rumpa och den rosa stringtrosan som han mest troligt skymtar under klänningen.

Det känns lockande att ge han än mer show och jag sätter mig upp i sängen. Vi har ögonkontakt och först har jag benen ihop, men sen låter jag benen glida ner och isär. Samtidigt som klänningen åker högre upp.

Jag rör mig själv försiktigt över låren och mot troskanten och kommer på mig själv med att stöna lätt. Situationen är så laddad och jag känner hur jag blir allt kåtare av det hela.

Jag börjar smeka mig själv utanpå trosan och det blir allt varmare under min hand. Det var skönt och jag gav klitoris lite extra kärlek med två av mina fingrar.

Då överraskade jag mig själv och helt plötsligt frågade jag mannen "Du vill inte runka när du ser på mig?"

Han reste sig upp och klädde av sig medan jag satt i sängen och smekte mig själv. Han satte sig igen och började runka samtidigt som vi tittade på varandra.

Jag klädde av mig klänningen och därefter min bh. Nu satt jag endast iklädd ett par stringtrosor i sängen.

Jag smekte mina bröst och lät den andra handen glida in under trosan. Det var fuktigt och halt mellan läpparna och jag började smeka mig själv. Då och då lät jag ett finger glida in djupare mellan läpparna.

Det var skönt och jag blev allt kåtare och började tråna efter en orgasm. Så jag fick ner trosorna till höfterna och la mig ner i sängen.

Det var skönt att ligga där och onanera och det blev allt mer fokus runt klitoris. 

Trosorna runt höfterna stoppade mig från att sära ordentligt på benen så jag sparkade av mig trosorna innan jag fortsatte. Jag kom närmare en orgasm. Snart så. Snart där.

Jag stönade högt när kroppen krampade lätt då orgasmen kom.

När jag återhämtat mig något så kom jag på att jag helt glömt bort att jag inte var ensammen. Jag mötte mannens blick och han log åt mig.

Jag satte mig upp i sängen och mötte hans blick. Han runkade fortfarande. 

Jag visste att jag hade bjudit på lite mer än vad vi hade kommit överens om. Så jag insåg att mitt uppdrag var utfört.

Så jag resta mig upp och började klä på mig bh och klänningen. Trosorna låg fortfarande kvar i fotänden av sängen.

Just det, han skulle ju behålla trosorna.

"Jag tänkte gå nu. Hoppas du gillade det du fick se" sa jag till honom.

Han gav mig åter komplimanger och tackade. 

Jag tog med mig mina saker, men stannade upp i hallen och tittade på honom. Vi sa åter igen hej då till varandra och när jag stängde dörren efter mig så kunde jag se hur han reste sig upp och plockade upp något från fotänden av sängen.


9 kommentarer:

 1. Jag kan förstå hur känslan är i din kropp där hemma medans du skriver, tror du avslutade kvällen med lite onani. Du är duktig på att fånga spännande moment. Samtidigt tror jag du håller tillbaka fantasin lite... men mycket bra läsning, skön kåthet lämnar du mig med.
  Hur skulle det vara om du i denna fantasi valde att ta emot mannens sperma. Fortfarande se men inte röra ;-)... spännande tanke?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det spännande att fantiserar. Speciellt när man kommit igång med en berättelse.

   Grejen när jag skrev dom här tre berättelserna är att jag ville hålla dom ganska snälla och oskyldiga. Att vi har en överenskommelse och att det inte handlar om sex.

   Det blir lite annorlunda än en vanlig sexnovell, men samtidigt så skapar det en annorlunda spänning tycker jag.

   Radera
 2. Åååh va kåt jag blev av denna.

  SvaraRadera
 3. Du är bra på att skriva. Man blir lika kåt att läsa dina nerättelser som att kolla på porr!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir glad eller snarare lite kåt av att läsa alla kommentarer här på bloggen. I eftermiddag är jag ensammen hemma och då kanske det blir lite porr för min del också.

   Radera
  2. Kollade porr i går flera timmar. Hade inte sett nåt på flera veckor. Jag kan säga att jag fick mer än en utlösning i går. Så nu är man rejält tömd

   Radera
 4. Både jag och flickvännen brukar läsa dina historier och blir upphetsade. Så hände i går bla. Vi gick sen till att ha väldigt passionerat och hett sex. Jag avslutade i hennes ansikte. Var ansikte.

  // Peter//

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ännu ett bra betyg :) Det är ju meningen att ni ska bli upphetsande och kåta när jag skriver här på bloggen. Blir lite som att ni delar den kåthet jag kände när jag skrev sexnovellen. Sen att ni avslutar på egen hand och det fungerar som extra krydda är bara en fördel.

   Kram Josefin

   Radera