söndag 21 mars 2021

Bondagebänk

Jag har tidigare skrivit om fetischer och bondage.

Har då och då funderat och börjat fantisera om typ lättare bondage och BDSM då jag lät kan finna mig själv som undergiven i mina fantasier.

Vackra inredda rum på detta tema. Det finns olika bänkar, möbler och gungor av olika slag. Skulle vara väldigt upphetsande att prova på något sådant.

Vara fastspänd i en bänk och få några svidande smällar på rumpan av en bestämd hand.

Eller strängt få höra att jag ska puta med rumpan. Då jag inte gör det tillräckligt bra så får jag ett rapp från en vacker piska i svart läder.

Just dessa möbler finns ju inte i varje hem, även om man så klart kan vara uppfinningsrik. Fast grejen med hela fantasin är ju hela stämningen, känslan av vackra möbler och detaljer.

Ligga över en bänk med ögonbindel och vänta på att bli berörd. Kanske med särade ben, i väntan på att bli knullad.

Har ni några bra idéer på möbler eller annat man kan testa på? Eller kanske borde IKEA börja med sånna möbler?6 kommentarer:

 1. Vet att du gillar när din kille sprutar på dig. Hur går det till? Förvarnar han och Säger typ nu ska jag komma på dina bröst eller blir det en överraskning?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nån form av förvarning får jag ju. Ofta när vi har sex så behöver man byta ställning något. Sen om jag suger honom så säger han oftast till i förväg om vi inte redan pratat om det.

   Radera
 2. Hej, som kvinna har jag själv lite samma fantasi, att ha ögonbindel, lutandes o fastbunden över ett bord med överkroppen o väntar att få smisk. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den typen av fantasier är spännande. Smisk eller bara att bli smekt lite.

   Radera
 3. Vad tycker du om att två gubbar suger av varandra och tittar på när din pojkvän slickar dig till orgasm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte påstå att det är någon av mina "vanliga" fantasier direkt. Däremot har jag inget emot bi sex mellan killar, utan tycker det kan vara rätt läckert faktiskt.

   Radera