söndag 28 mars 2021

Onani bland tjejer

 Började med att jag var osäker på om onanera stavades med ett eller två n. Så när jag sökte på det så dök det upp sidor som tog upp onani bland tjejer. Kunde inte hålla mig för att läsa lite.


Själv började jag onanera när jag var ganska ung. Kommer inte exakt ihåg när, men en och annan orgasm har det blivit med fingrarnas hjälp.

Jag har alltid onanerat med fingrarna. Främst på klitoris för det är så jag enklast får orgasm. Några gånger provade jag så klart att pulla mig samtidigt och även testat lite olika "erättare" för en kuk. Nyfiken som man var förstår ni.

Duschen hann jag med att prova ganska tidigt. Är en trevlig och väldigt skön upplevelse vill jag lova. Så ensammen i duschen kan man räkna ihop till ett flertal orgasmer.

Här finner ni några andra alternativ - vissa som jag testat själv och vissa som jag kanske borde testa.




”Nu kanske folk kommer tycka att jag är konstig, men jag brukar gnida mig emot soffkanten, med kläderna på, och det är hur skönt som helst. Jag har gillat det sen jag började onanera och nu har det blivit en favorit. Sätt dig gränsle över soffans armstöd och gnid dig fram och tillbaka. Gör det med kläderna på för allas trevnads skull. Vill du vara naken kan du lägga en handduk emellan. En annan grej jag gör är att jag snurrar täcket, så att det blir som en korv. Sen gnider jag mig emot det! Testa! Jag lovar dig att det är skönt. Att gränsla en vikt kudde är också ett alternativ.” /Filippa, 18


 Jag är en tjej på 15 år och för ett tag sen hade jag aldrig pullat, jag tyckte det var äckligt att hålla på med sig själv, men sen fick jag reda på att en av mina bästavänner inte pullar, utan hon tar en duschslang och sprutar mot klitoris, så var ju såklart tvungen att testa. Jag satte mig i badet och "sprutade" med slangen. Jag började skaka och det pirrade i hela kroppen, jag fick ryckningar. De va så jäääävla skönt, jag gör de varje gång jag badar och ibland i duschen. Så om ni aldrig har testat det borde ni ta och göra det! Mvh tjej å 15 år!


Tips till tjejer: Lägg dig på sängkanten så att benen är utanför och magen på sängen eller soffan (vilket som). Så att klitoris är percis på sängkanen. Så håller du emot med händerna och gnuggar klitoris mot kanten fram och tillbaka. Lättast att spänna benen och "vifta" lite på dem, gjort de i flera år och tycker att det är skitskönt ! Ett tips om man inte har ngn sexleksak hemma som vibrerar så kan man alltid ta sin telefon och ringa till sig själv. 


Vik en kudde på mitten och sätt dig över den med knäna på varsin sida. ”Rid” sedan på kudden genom att röra höfterna upp och ner, fram och tillbaka. Ryttaren är superbra eftersom den gör att du spänner låren och det kan bli extra skönt att onanera såhär. Pröva också att rida på andra saker; armstöd, bollar och saccosäckar till exempel.




6 kommentarer:

  1. Onani borde fan ingå i läroplanen på skolan ju. Är både väldigt skönt och nyttigt!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kanske inte behöver läras ut, men i alla fall lära ut att det inte är något fullt och fel.

      Radera
  2. Att gnida sej emot nåt är det bästa enligt mej ( en mogen kvinna)🤩

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har nog aldrig varit en "gnidare", men samtidigt förstår jag tjusningen med det. Blir lite mer rörelsen och gunget som vanligt sex kan ge.

      Radera
  3. Och det här är varför man aldrig ska kommentera om hur länge tonåringar är i badet/duschen.

    SvaraRadera
  4. Onani är sunt. Jag vet tex att båda mina tonårsbarn ( en av varje) onanerar och det tycker jag bara är bra och sunt.

    Kristin

    SvaraRadera