onsdag 5 januari 2022

Nu är datum satt

Trots varningarna om Omicron så blir min resa till Stockholm av och nu ska även biljetterna vara bokade. Så nu har jag något spännande att se fram emot och det är bara att vänta tills sista veckan i januari. Då smäller det :)

En utbildningsträff står på schemat. Hotellboende, middag och workshops och nån föreläsning. Sen är det så klart en annan aktivitet som lockar också.

Idag har jag haft svårt att koncentrera mig efter att jag fick veta när resan blir av. Mina tankar har flugit iväg till något helt annat än arbete. Jag har haft en återkommande tanke, som jag sen började fundera lite på.

Utifrån namnet stora killen samt att jag skrivit tidigare på bloggen så vet ni att han är ganska storväxt både i kroppen och där nere. Jag började tänka på hur hans kuk känns när den inte är hård. Jag har dom inget minne av att jag känt på honom när han inte är hård nämligen. Fått bilder i tankarna när jag liksom väger hans kuk i min hand. Tankar om hur den liksom tynger ner min hand. Vet inte varför jag fick sånna tankar, men jag gillade det och det var nånting jag fastnade för.

Däremot har jag bättre minne av honom när han är hård. Det har jag väldigt tydliga minnen av samt att jag gillar det :)



 

6 kommentarer:

 1. Hoppas du får mycket skön sex.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är bara att hålla tummarna att det blir som planerat och inget kommer mellan.

   Radera
 2. Det låter som ren och skär lyx i mina öron. Jag har många gånger drömt om att få göra en resa och träffa någon för ohämmat sex och leva ut mina fantasier. Sen kunna återgå till vardagen som att inget hänt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan man se det. Låter inte alls tokigt må jag säga :)

   Radera
 3. Håller med. Hade vart underbart o ha ngn som man hade kunnat träffa bara så där. Inga större krav utan bara en massa härliga sex. Kommer det bli ett möte med han eller hinner du med fler. Jag ser iallafall fram emot att läsa om det sen. Jag blir ju oxå lite kåt här, man hade önskat att det var mig du skulle träffa.
  /Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte riktigt fått schemat ännu. Finns kanske inte så mycket tid över, men vi får se. Hoppas kan man ju alltid.

   Radera