lördag 8 januari 2022

Underkläder - röda som synden


Jag berättade tidigare att jag fick ett presentkort att köpa underkläder för. Det börjar ju vara dags nu och shoppa underkläder är något jag tycker är väldigt roligt. Finns så mycket att välja på och olika modeller, färger och stilar har sin lilla tjusning.

Jag har en liten förkärlek för gulliga underkläder. Glada färger och kanske något tryck eller mönster.

Samtidigt kan ett set med matchande bh och trosor göra att jag känner mig extra sexig och känslan av lite glamour och lyx. Jag har spanat in den ovan och tänker att den kombinationen skulle passa bra till min stockholmsresa.

Hade ni uppskattat mig i underkläderna ovan?11 kommentarer:

 1. Jag älskar dina underkläder. Hade nog inte ens brytt mig om att ta av trosan utan bara dragit den åt sidan och stoppat in kuken. Jag har nyligen gjort en sterilisering så jag har kunnat spruta dig full med sås utan att riskera göra dig gravid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa trosor går bra att dra åt sidan, men då måste dom vara mjuka. Är rätt spännande att göra så. Kanske med klänning eller kjol?

   Radera
  2. Det är är mycket sexigt.
   Att trosan skaver mot kuken är ofta skönt. Ibland vill man stoppa in kuken snabbt så man inte hinner ta av trosorna. //Gubbkuken.

   Radera
 2. Sexiga underkläder. Är nog risk det blivit en bula i mina byxor om jag sett dig live i dessa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha.. ja det hoppas jag det hade blivit, annars tycker jag det skulle vara misslyckat ;)

   Radera
 3. Finns ju inget som är sexigare än just Röda underkläder. Köp och ta en massa bilder så jag kan få köpa. Vill gärna ha lite nya bilder på dig.

  /Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. De blir att köpa dom underkläderna om dom finns i rätt storlek. Färgen röd är ju som lite syndig och sexig. Däremot blir det inge foto när vi träffas. Förstår att det hade varit spännande att se, men som tur är så finns det andra bilder jag kan ordna åt dig ;)

   Radera
  2. Tar gärna lite andra bilder el om du har ngn ny film.
   Tänkte att din kille kunde tagit ngr snygga bilder på dig isåfall i dom röda sexiga underkläderna.
   Ska jag maila dig om bilder/filmer eller mailar du mig?
   Kram Anders

   Radera
 4. Vad tycker du om att få satsen i ansiktet? Nästan alltid då jag har samlag med min flickvän så kommer jag i ansiktet. Vid avsugning ansiktet eller munnnen med sväljning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ganska porrigt. Det passar ibland och vi gör det ibland. Blir ju ganska kladdigt så passar inte alltid. Då är det ju lättare att svälja i så fall.

   Radera
 5. Fina underkläder , fin kropp

  Mvh David

  SvaraRadera