lördag 15 januari 2022

Ny sexnovell

Jag har tidigare skrivit några sexnoveller som jag publicerat här på bloggen. Nu börjar jag vara lite sugen igen på att skriva något spännande. Tidigare har jag skrivit en del lite snuskigare berättelser om en ung tjej som varit med om olika scenarion, bland annat herrklubb, besök hos doktorn och ett möte med hyresvärden. Det har varit en hel del undergivenhet och dominans samt inslag av ageplay. Men jag har även skrivit om annat, bland annat om ett par som spenderar ett besök på i ett rum på en herrgård. Den berättelsen är mjukare och mer sensuell.

Jag har använd sexnovellerna som ett sätt att prova att tänja på gränserna. Utforska nånting nytt och känna på det förbjudna på samma gång.

Nu är jag sugen på att skriva ännu en sexnovell för bloggen och jag har känt att jag gärna tar ut svängarna lite. Eller i alla fall skriver om nånting annorlunda än det som annars finns på bloggen.

Jag har funderat på att utforska bi/gay/trans-världen och se hur det känns. Varit inne på att skriva med en man som huvudperson då det också känns lockande och utmärkande för bloggen.

Det har även funnits tankar på att skriva om nån miljö/kultur som skiljer sig åt från vår vardag. Lite hämtat utifrån en äventyrsfilm med en exotisk djungel eller liknande. Jag tycker just miljön har en viktigt betydelse för uppbyggnaden av en sexnovell samt känslan som sexnovellen ger.

Ni får jättegärna skicka förslag till mig. Både korta förslag eller något längre förslag med mer detaljer - det spelar ingen roll. Det jag är ute efter att hitta något nytt och spännande som är lite utanför mina erfarenheter och jag inte skrivit om tidigare.

Sen faller man lätt tillbaka i gamla hjulspår igen och om det händer så är det kanske inte helt fel heller? :)

8 kommentarer:

 1. Ett äventyr som utspelar sig i en miljö som utmärker sig på något sätt och sätter sin prägel på äventyret låter spännande. I ett exotiskt land eller i en främmande omgivning där spelreglerna inte är helt tydliga och det sker nånting förbjudet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spänningen kring att reglerna är otydliga känner jag är spännande. Sen att miljön är av stor betydelse för uppbyggnaden av spänningen.

   Radera
 2. Jag gillar dina sexnoveller och att läsa om en oskyldig Josefin och hennes sexupplevelser. Gillar ålderskillnad och temat dom/ug.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker också det är spännande. Jag har blivit riktigt kåt när jag skrivit dom berättelserna och hoppas så klart att dom som läst dom känt likadant.

   Radera
 3. Dina noveller är bättre än viagra.

  SvaraRadera
 4. Jag suger gubbkuk och du kissar på mig samtidigt.. . Gärna att du spottar i mitt ansikte också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som att något väldigt snuskigt utspelar sig i din berättelse. Jag är inte helt främmande mot att skriva något sånt, men vet samtidigt inte om det kan vara lite för snuskigt för att passa på bloggen.

   Radera