måndag 26 december 2022

Runkar till mina bilder

Jag har fått något filmklipp och några bilder som uppskattning för det jag gör här på bloggen. Jag får lov att erkänna att det pirrar till lite, när jag tänker på vad ni killar gör då ni läser min blogg. 

Alla fantasier är nog inte så oskyldiga och jag har ju sett både en och annan hård kuk och även dom som kommer med mig i tankarna.

Jag hade faktiskt trott att det skulle vara flera som skrev och skickade bilder. Men då har det istället varit gott om kommentarer och mail i inkorgen.Om det är någon som önskar lite extra från mig så erbjuder jag både använda trosor och bildserier med mina nakenbilder. Du är välkommen att höra av dig.


10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ohhh Yes ;-) Det är när jag "Står på ditt rum och väntar snällt.. (i din mail ;-) "... finns en kort film när jag försöker lösa problemen men inte riktigt lyckas, vill syster se den? //T

   Radera
 2. Kan verkligen rekommendera josefin's bilder 👍

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Försöker fotografera spännande bilder med varierande innehåll.

   Radera
 3. Jag kan varmt rekommendera hennes trosor, dom doftar och smakar ljuvligt efter hennes kåta fitta lämnat spår i trosan.
  Lasse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det fina omdömet. Jag hoppas fler vågar höra av sig. Det är nämligen inte så farligt om än kanske lite läskigt att prova på att köpa ett par trosor av mig.

   Radera
  2. Nej och dessutom så håller du det du lovar, man får dom använda som man vill och dessutom så får man varorna. Många andra blir knäpptysta eller skyller på Postnord när leveransen aldrig dyker upp.
   Lasse

   Radera
 4. Så du vill se mig runka och komma?
  Klart du ska få se om du vill🥰
  Kram Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju nånting speciellt att se när killen sprutar

   Radera