söndag 11 juli 2021

Samtal med stora killen

Igår avslöjade jag gårdagens drömmar för killen och kåtheten inom oss steg några grader. Tyvärr fanns det inte möjlighet till skönt sex då vi redan hade mycket annat planerat. 

Så gårdagen bestod till stor del av små pikar från killen inom ämnet och senare så bad han mig även att skicka mess till stora killen vilket jag även gjorde. Det var otroligt pirrigt och eggande att lite utav i smyg skicka mess till en annan kille. Speciellt när jag fick svar tillbaka i situationer som kanske inte var helt lämpade för den typen av samtal.

Min kille förstod ju vad det handlade om, men inte andra - vilket gjorde det ännu mer pirrigt. Vi började med lite småprat men därefter förklarade jag för stora killen att jag hade drömt om honom och våra träffar under natten. Ganska snabbt gled samtalet in på lite snuskigare ämnen och det var tydligt att han inte hade haft nåt emot att träffa mig igen.

Jag frågade han bland annat vad han hade velat göra med mig och på det svarade han att han hade velat binda fast mig och prova sig fram för att se var hans kuk passade.

Jag och killen fick i alla fall tid för oss själva senare på dagen så det blev en skön omgång sex som behövdes efter vad man kan likna med ett lånt förspel. 

Jag fick två sköna orgasmer och en proteinrik efterrätt :)


9 kommentarer:

 1. Vart sprutade han?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fan vad nice. Är ett av mina favoritställen. Ansiktet och brösten med.

   Radera
 2. Så skönt att spruta i munnen. Och din min hade vart extra speciell att få spruta i :)
  /Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det underbart.

   Radera
 3. Josefin. Vilket är ditt favoritställe att få sperman?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är lite olika från gång till gång, men jag gillar att se när killen kommer så på magen och brösten så ser jag ju bäst. I ansiktet blir det lite svårare, men det är porrigt på ett annat sätt.

   Radera
  2. Vad nice. Bra med lite variation.

   Radera
 4. Gott med sperma?

  SvaraRadera