måndag 19 juli 2021

Sexfantasi - Ögonbindel

Då jag redan har en kille och det är något vi på sitt sätt gör tillsammans - varför inte låta han ordna en spännande upplevelse för mig?

Vi har pratat om det länge - om att träffa en annan kille på något sätt. Jag träffar någon ensammen eller kanske en trekant?

Nånting var i görningen och min kille har gett mig korta ledtrådar och sagt saker som bekräftar det hela. Så en dag berättar han för mig att jag ska göra mig fin - inte för honom utan för någon annan. När jag frågar honom vad han menar så säger han att jag kan börja med att duscha av mig och göra mig fin "där nere".

Jag rakar benen så att dom blir lena samt rakar mig mellan benen - lämnar endast kvar en liten tofs just ovanför fittan. 

När jag kommer ut från duschen har han lagt i ordning underkläder åt mig. Ett par nya svarta trosor i see-through material samt spets, samt en matchande bh som inte är fullt lika genomskinlig. En av mina enklare sommarklänningar ligger också på sängen.

Våra blickar möts och han uppmanar mig att skynda mig något och att jag kan sminka mig före vi fortsätter.

Jag gör som jag blir tillsagd och därefter går jag tillbaka till sängen och tar på mig de nya underkläderna och klänningen. Han tittar på mig ifrån dörröppningen. Nu åker vi säger han till mig. 

Vi går till bilen och åker till ett område inte långt utanför centrum, där stannar han bilen utanför en byggnad. När jag kliver ur bilen känner jag mig sexig och jag känner vinden under den tunna klänningen, hur det blir svalt mot mina ben.

Han visar mig vägen till en dörr och vi stiger in i byggnaden och kommer in i en liten hall. Han uppmanar mig att stanna och lägger ner en liten bag han bär på. Ta på dig den här uppmanar han mig och räcker mig en ögonbindel i svart.

Därefter håller han mig hand och leder mig in genom ytterligare en dörr. Jag ser ingen men jag upplever det som ett lite större rum och på ljudet känns det som att rummet är ganska tomt och kalt. 

"Jag har ordnat en träff för dig idag" berättar han för mig. 

"Du kommer att ha ögonbindel på dig och han kommer att ta väl hand om dig."

"Börja med att ta av dig klänningen" uppmanar han mig, vilket jag också gör.

Han tar åter igen min hand i sin och leder mig en bit in i rummet. Jag hör hur han ställer ner bagen på marken och öppnar dragkedjan.

"Räck mig din hand.. och den andra också."

Jag gör som han säger och han för mina händer bakom min rygg och jag känner hur något mjukt lindas kring mina handleder och jag känner hur han knyter åt. Jag upptäcker ganska snabbt att mina händer är bundna bakom min rygg samt runt nån form av stolpe.

"Du är vacker" säger han till mig.

"Om du väntar en stund så kommer du att få sällskap." 

Jag hör hur hans steg blir allt mer avlägsna och därefter tystnar.

Nu börjar jag tänka och mina tankar blir en blandning av spänning, kåthet och rädsla. Samtidigt kan jag inte dra mig ur nu och till råga på allt så är mina händer bundna bakom min rygg och jag sitter fast.

Det är tyst och väntan känns olidlig länge. Hur länge har jag stått där? 5 minuter, 20 minuter eller längre?

Oron har lagt sig då jag insett att jag står där jag står och är i den situation jag är i på grund av något som min kille ordnat åt mig. Nu har snarare kåtheten tagit över. Jag känner sval luft mot mina nakna ben. Jag föreställer själv hur jag står där med ögonbindel endast iklädd underkläder i svart. Jag skulle vilja röra vid mig själv, känna min hud, men mina händer är bundna.

Jag hör något. Från en annan del av rummet hör jag att något rör sig. En rädsla och osäkerhet bubblar upp till ytan igen.

På samma sätt som när jag hörde min kille lämna mig där, hör jag nu någon närma sig mig från en annan del av rummet.

I det annars tysta rummet hör jag stegen kommer närmare mig för att sedan stanna en bit framför mig. Jag hör hur någon andas nära mig.

Jag rycker till när jag känner beröring över min arm. Men handen fortsätter att röra vid mig - smeker mig på halsen ner mot brösten, men utan att röra mig just där. Jag känner fingrarna över min mage och ner mot kanten på trosorna, men inte hela vägen ner.

Jag hör hur stegen flyttar på sig och nu står han bakom mig. Jag känner hans händer röra vid mig och hur hans händer från var sida av mig smeker mig ner över axlarna och tar ett stadigt grepp om mina bröst utanpå min bh.

Jag känner hans värme när han trycker sig nära mig och hans händer glider ner över min mage och i höjd med min midja så går rörelsen ihop och han smeker mig utan på mina trosor.

Jag stönar till vid beröringen. Därefter tar han ett steg tillbaka och jag känner hans blick över min kropp. Han rör vid min rumpa och med den andra handen visar han att jag ska ställa mig något mer bredbent.

Han guidar mig att luta mig framåt något samtidigt som han smeker mina skinkor med andra handen. Mina armar är bakom min rygg och det tar emot när jag lutar mig framåt.

Det svider till när hans hand smäller till över min putande rumpa. Jag blir så överraskad och det känns som att smällen ekar i det annars tysta rummet. Den andra gången han smiskar till min rumpa så blandas ljudet av smällen med mitt stön.

Så där - vad tycker ni? Jag tror jag lämnar resten till fantasi. Jag gissar att ni som läst så här långt kan fantisera om en fortsättning själva :)


7 kommentarer:

 1. Du har gjort det igen! Nu är kuken är hård som ett järnspett och jag skulle vilja fortsätta fantasin tillsammans med dig. I verkligheten så klart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite det som är meningen med mina inlägg här på bloggen. Jag hoppas du kunde fortsätta att fantisera själv och få en skön stund.

   Radera
 2. Fin fantasi ögonbindel och en okänd man smeker:)

  Mvh D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket pirr i att inte vara helt säker på vem det är som rör vid mig. Samt att det alltid är en krydda att vara lite underläge i och med att jag är fastbunden med ögonbindel.

   Radera
 3. Ok känna sig utlämnad sexuellt?Blir så styv av dina svar :)

  Önskar du kunde se min helrakade kuk mvh D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänder på känslan av att vara lite utlämnad och undergiven, men samtidigt vill jag ju känna mig trygg. Jag är rätt försiktig av mig egentligen.

   Radera