lördag 17 juli 2021

Sexfantasi - Cuckold och fotlänk

Ett annat scenario och en sexfantasi jag haft senaste veckan är på temat cuckold och fotlänk.

Jag upptäckte för inte allt för länge sedan att fotlänken spelar en viss betydelse när det handlar om cuckold och den livsstilen. Den bär ofta någon form av budskap. Exempelvis vad kvinnan söker för något eller vad för typ av relation hon och hennes man har.

Bland annat finns det fotlänkar med symbolerna MFM vilket står för male, female, male eller trekant. Det finns även symboler som visar att kvinnan söker svarta män samt om symbolen lås eller nyckel finns så kan det tyda på att hennes man är "låst" på ett eller annat sätt. Antingen genom att det är kvinnan som bestämmer över mannens njutning eller att mannen har nån form av kyskhetsbälte.

I min fantasi så är jag och killen på en semesterort och bor på ett hotell. Vi har en överenskommelse om att vi ska prova något nytt och se om vi får något äventyr. Vi har dessutom köpt en fotlänk till mig med budskapet Hotwife.

Vi upptäcker ganska snabbt att det är några stycken som lagt märket till oss och även tycks ha sett min fotlänk. Vi blir uppvaktade och tar det till en början mer som en rolig grej och tänkte inte direkt att det är något vi kommer gå vidare med.

Men mot kvällen får vi kontakt med ett annat par och efter några drinkar blir vi lite mer öppna och frispråkiga och vi bestämmer oss för att gå "skilja vägar". Jag följer med hennes kille och hon följer med min kille till varsitt rum.

Han jag följer med går före mig och visar vägen till deras rum. Under den korta promenaden hinner jag inse att det är på allvar och kåtheten rusar inom mig. Det som tidigare var på skoj och en fantasi jag och min killen hade lekt lite med i tankarna hade lett till något på fullaste allvar och det skedde just nu.

Väl inne på deras hotellrum så var det som att det inte fanns någon tid att förlora. Våra kåta kroppar mötes och han började röra vid mig och jag kände hur väggen bakom mig gav mig stöd samtidigt som hans händer inte tvekade att vidröra hela min kropp.

Hans hand var redan djupt under min tunna sommarklänning och hans fingrar smekte bestämt utanpå tyget på mina trosor. Kort därpå var fingrarna även under mina trosor.

Det var varmt på hotellrummet och efteråt var vi både helt våta av svett. Vi hade knullat i flera positioner, i deras säng, mot väggen och på det skrivbord som stod intill fönstret på hotellrummet.

Han frågade om jag ville ta en dusch, samtidigt som han tog bort kondomen som han nyss hade sprutat i samtidigt som han var inne  mig. Den såg välfyllt ut och jag kunde inte annat göra än att tänka tankar om hur det hade varit om allt hade kommit i mig på riktigt.

Vi duschade av oss och under tiden kom hans tjej tillbaka. Våra blickar mötes och liksom tackade varandra utan att direkt säga mer än så. Jag lämnade dom ensamma och gick tillbaka till vårat hotellrum och min kille. 

Jag hade inte tänkte på att min kille också hade varit med om ett liknande äventyr och nu var jag återigen kåt för jag ville veta hur det hade gått samt berätta för honom om min upplevelse.
4 kommentarer:

 1. Fin fantasi Josefin;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är roligt att fantisera och utmana sig själv.

   Radera
 2. Wow det låter onekligen spännande med en sån fotlänk. Jag kommer att hålla ögonen öppna efter kvinnor som bär det i fortsättningen. Har du någon fotlänk själv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte hur utbrett det är och alla fotlänkar betyder nog inte hotwife eller liknande. Jag har nog nån fotlänk någonstans som jag köpte för många år sedan, använder det inte nu. Men blivit lite sugen på att prova och se vad som händer.

   Radera