tisdag 13 juli 2021

Svarta trosor med spetskant

Igår skickade jag iväg ett par svarta trosor med spetskant till en kille. Det är alltid lika spännande att bära ett par trosor och veta att dom ska skickas iväg till någon som kommer att göra nånting snuskigt med dom.

Det skapar ett utdraget pirr av busiga tankar och fantasier och ofta brukar jag onanera med trosorna dels för att jag har blivit kåt men även för att trosorna ska få lite extra "parfym" i sig.

Det är vanligast att jag säljer ett par använda trosor tillsammans med en bildserie med mina nakenbilder för 250:- men det har hänt att jag fått lite olika önskemål. En del snuskigare än andra. Att onanera i trosorna är hur som helst något jag gillar. Vetskapen av att någon kommer att känna dofterna av min fitta och samtidigt göra det skönt för sig själv. Det skapar verkligen ett extra pirr då jag smeker mig fitta.


Jag har lite olika trosor hemma - både string och vanliga trosor, men även några lite mer gulliga trosor bland annat med Hello Kitty och Batman tryck. Så jag tror det finns något för alla.

När trosorna är redo att skickar så lägger jag dom i en lufttät fryspåse och pressar ur luften så trosorna blir som ett litet platt paket som jag sedan skickar med posten till dig. Det är väldigt diskret och självklar är jag väldigt noga med att det här förblir en hemlighet mellan dig och mig.

Skriv gärna på finajosefin(a)hotmail.com (byt till ett riktigt @) om du vill köpa mina använda trosor eller mina bildserier.
 

6 kommentarer:

 1. Ok härligt med fittlukt;)
  Mvh D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror nog de flesta killar gillar doften av fitta. Sen kanske använda trosor inte är för alla, men att bedöma utifrån den respons jag brukar få efter att jag skickat trosorna - så verkar det vara många som uppskattar det.

   Radera
 2. Ja verkligen läckert med använda trosor;)

  Varit blöt i de? Mvh D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det brukar alltid bli blött i trosorna under dagen. Ibland mer än normalt om jag har nå snuskiga tankar.

   Radera
 3. Ok Härligt Josefin;)

  Blir så kåt av dina berättelser

  Kram D

  SvaraRadera
 4. Fina bilder
  Mvh D

  SvaraRadera